Mi tam i tak się podoba :-D mam nadzieje że miski nie urwe nigdzie w drodze na kulig :-D
Droga normalna czy polna:-P
Mi tam i tak się podoba :-D mam nadzieje że miski nie urwe nigdzie w drodze na kulig :-D
Droga normalna czy polna:-P
Cały czas do samego Gródka jest droga asfaltowa, podejrzewam, że dopiero gdzieś w lasach przy leśniczówce ( bo do niej musimy dojechać ) może być droga typowo leśna, ale dojazd musi być dogodny, bo w końcu setki ludzi tam dojeżdża w weekendy![]()
Z wielkim bólem ale niestety Państwo Semprefedele tym razem odpadną. Pod względem wolnego czasu w styczniu wyjątkowo nam się kiepsko poukładało ale odrobimy to na kolejnym spotkaniu w Piernikowie. Udanego spotkania![]()
ubolewamymoże jednak coś się wyszmąci
jakby co to czekamy do ostatniej minuty na Groszka i jego właścicieli
![]()
No wlasnie... KiepskiJak bedzie słonecznie i sucho to możliwe, że zabiore swoje V6 na spacer, więc droga musi być cacy
Wysyłane z mojego Samsung Galaxy S III za pomocą Tapatalk 2
Wolałbym argument w stylu: "Byłem tam swoją GyTy, droga jest OK, nie ma głębokich kolein, da się bezproblemowo przejechać" - i Twojej opinii bym wtedy mógł zaufać![]()
Właśnie o to chodzi
Wysyłane z mojego Samsung Galaxy S III za pomocą Tapatalk 2
Spokojnie chłopcy najprawdopodobniej w niedzielę sprawdzimy tą drogę i napiszę jak wygląda. Na cytadelę dojazd też nie był za bardzo sympatyczny, ale nikt miski nie urwał, podejrzewam, że tam będzie prosta droga, bezproblemowa, skoro tam też dojeżdżają autobusy z dzieciakami, ale to się okaże w niedziele.