Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Temat: Gniot z Carserwisu

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sedicivalv0le

doprawdy zadziwiająca jest twoja wiara w serwisy aso
    posłuchaj , próbowałem wykazać brak logiki w tym co piszesz (po co ktoś kto miałby sklejac poduszkę miałby zosatwić 2 kreski a resztę idealnie ukryć ?? - nie raczyłeś napisac niczego mądrego w tej kwestii... po drugie jak już ktoś przytomny zauważył ASO to jednak ASO i nie może walić aż takich numerów...)

gdybyś miał choć blade pojęcie o tym z kim piszesz wiedziałbyś że jestem przeciwnikiem ASO i od zawsze podkreślam że ASO jest bebe - jednak mam też taką cechę jak OBIEKTYWIZM który nie pozwala mi siedziec cicho gdy widzę takie bzdury jakie wypisujesz...

może zakład i pojedziemy sobie sprawdzić tą poduszkę ? 5kzł może byc ?

ok , nie potrafisz myśleć logicznie , nie potrafisz analizowac tego co czytasz - kolejne ułatwienie - handlarzyna klei deskę bo ona jest dość kosztowna w zakupie nawet u złodzieja (w porównaniu do ceny airbagu z kierownicy) - to może przemyśl ile kosztuje taka zabawa w klejenie/szpachlowanie/malowanie a później zastanów się nad ceną airbagu u handlarza a na koniec przypomnij sobie powiedzenie o grze i świeczce...

Cytat Napisał sedicivalv0le

normalnie tych nacięć nie widać
    naprawdę nie jesteś w stanie pojąć że airbagi powstają w różnym czasie i w różnych formach które w dodatku się zużywają ??

nad tym kończę dyskusję chyba że chcesz podjechać w sprawie zakładu

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    alces1 > jesteś fantastą... gdyby ktoś to naprawiał to nie zostawiłby śladu na 1/10 długosci (piszesz że widziałeś więc wiesz już o co chodzi) pękania plastiku... po prostu by go nie było (dla większości oczu bo niektórzy widzieliby że element polakierowano...) - przyjmij do wiadomości że to niedoskonałość odlewu...
    Nie uważam siebie za fantastę, nie wiem skąd to mniemanie
    CO do klejenia tapicerek: można to zrobić lepiej, ale można to i zrobić gorzej...

btw , widziałem te deski po szpachlowaniu i klejeniu - jeśli nie poznajesz to masz problem , ja od razu... (robią to m.in.fachowcy pod Poznaniem)
    gratuluję spostrzegawczości. Szkoda nie mam możliwości zaprezentować Ci tej deski z Galaxy.

i jeszcze jeden drobiazg - to jest ASO a nie buda u turasa , naprawdę ktoś zakłada że ASO przerobi kontrolki airbagu tak aby gasły i wsadzi sklejoną obudowę poduszki bez wkładu ??
    no to wyrazy współczucia... to jest parę paragrafów...
    na niemal każde ASO znalazłby się niejeden paragraf tym bardziej, że ASO nie jest gwarancją, ASO to w wielu przypadkach przykrywka do robienia pieniędzy, znam to od podszewki z serwisu Mercedesa.
    Wracając do sedna tematu - nie napisałem nigdzie, że była wystrzelona poduszka, a jedynie, że u mnie takich śladów nie ma. Podobnie jak Ty mimo złej sławy ogólnie pojętych ASO, uważam, że nie posunęliby się do tego, by w ten sposób tuszować brak poduszki powietrznej. Zajrzyj na mój pierwszy post, a zauważysz, że bronię tej Alfy, z resztą zawsze uważałem, że człowiek z natury jest dobry
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

zbyl
    Gość

Domyślnie

Witam proszę oto Link do poduszki Alfy jak wygląda po wystrzale.
    Nie sądzę aby te linie o tym świadczyły. I widziałem też poduszkę klejoną
    i widać na niej bardzo dokładnie że była klejona.

Pozdrawiam

http://picasaweb.google.pl/zbyszekre/Alfa

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

Ja rozumiem ,że każdy ma prawo wyrażać swoją opinię ,ale ten gniot nijak nie pasuje mi do wpomnianej alfy.
    ps.Klema nie rdzewieje tylko pokrywa się śniedzą i stawiam na smar miedziany
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6 LPG-163 KM-była
    156 V6 LPG-190 KM-była
    147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
    166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
    Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest

Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Witam.
    Czy Wy nie macie większych problemów do dyskusji? Auto oglądał jakiś koleś, którego wiedza o samochodach opiera się o to co przeczytał w "Auto ...", i tak naprawdę nie wie co oglądał, a szanowne grono gotowe jest się pokłócić o takie bzdety.
    Pozdrawiam. :wink:
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

zbyl
    Gość

Domyślnie

Oj nie od kłótni dalecy jesteśmy

Sprawa poduszki rozwiązana i nie wskazuje nic na to aby była wystrzelona

Pozdrowka

obserwator737
    Gość

Domyślnie

jutro wrzucę na forum zdjęcie pięknej poduszki kierowcy z mojego jeszcze piękniejszego GT

kto zgadnie co będzie widoczne na niewystrzelonej , nieklejonej i w ogóle mega hiper sprawnej
    i oryginalnej poduszce :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...żebym tylko nie zapomniał jutro lustrzanki 8)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

jutro wrzucę na forum zdjęcie pięknej poduszki kierowcy z mojego jeszcze piękniejszego GT

kto zgadnie co będzie widoczne na niewystrzelonej , nieklejonej i w ogóle mega hiper sprawnej
    i oryginalnej poduszce :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    zależy jak zrobisz zdjęcie, ale jeśli się postarasz będą widoczne 3 "kreski" Jedna pionowo (pod emblematem) i dwie poziomo (po obu stronach emblematu, coś jak w przypadku zdjęcia z początku wątku).

...żebym tylko nie zapomniał jutro lustrzanki 8)
    myślę, że zdecydowanie wystarczy najzwyklejsza cyfrówka, nie koniecznie lustrzanka
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Znawca Avatar sedici
    Mieszka w
    OPL & (ANsbach) DE
    Auto
    Bravo1,6Mj , Astra J

Domyślnie

Tych 'kresek' nie ma prawa być w nieruszanej poduszce.

A co do uczciwości przy salonowych komisów, to im też nie ma co ufać. Nawet jak kupujesz nowe auto możesz się nadziać na minę , a co dopiero używka. Biznes is biznes.
    this is my truth tell me yours
    "Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
    http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

obserwator737
    Gość

Domyślnie

zgadłeś !! dokładnie , mam 3 kreski , pionowa bardzo widoczna , poziome - ledwo ledwo
    airbag jak najbardziej fabryczny itd
    foto jutro