Jak zawsze było bardzo sympatycznie...![]()
Panowie co z fotkami...? :wink:
Do zobaczenia![]()
Jak zawsze było bardzo sympatycznie...![]()
Panowie co z fotkami...? :wink:
Do zobaczenia![]()
Szkoda ze nie moglem zostac dluzej, ale bylo sympatycznie ,pzdr. do nastepnego razu i na trasie :mrgreen:
Witam na spociku bylem pierwszy raz bo w zasadzie mam alfe od paru miesiecy. z przykroscia musze przyznac ze nie takie mialem oczekiwania co do tego spodkania myslalem ze bedzie wiecej osob chodz by z tego powodu ze zarejestrowanych na stronie ze szczecina jest bardzo duzo i dostali wiadomosc na PW. Niewiem ale moje odczucie bylo takie ze musialem ciagnac za jezyk pare osob zeby cos o sobie i o swojej alfie powiedzieli. Moja ocena to 3 z dwoma minusami hehe. fajnie bylo skoczyc z wami na kawke i pogadac. ogulnie bylo sympatycznie, mam nadzieje ze bedziemy sie spotykac czesciej i w wiekszym gronie. Pozdrawiam wszystkich, jako jedyny mialem aparat a zapomnialem robic zdjec,zrobilem pare jak polowa juz pojechala z parkingu. Ogolnie mam 4 zdjecia ale niewiem jak je tu dolaczyc. sory za bledy ale niezwracam na to uwagi jak pisze. Pozdro
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...cia-vt5642.htmNapisał jasiu486
swoją drogą ile ludzi było? zbierzcie jakąś większą ekipe to i ja może dołącze. może powtórzymy zlocik w Chojnie?Kubas bierz sie do roboty póki słonko świeci!
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
bylo 7 samochodow
W Chojnie spoko, odwiedzę mamusię i tatusia
Też bym się pisał, mam tylko nadzieje ze zdążę zalegalizować moja małą.
Więc tak puki co trwaja prace nad moją bella dostanie nowe serce nad którym jeszcze są robione małe poprawki...
wiem ze miało byc więcej osób ale chyba z 5 autek z przyczyn technicznych musiało odpasc...
mysle ze wekendzik po Wszystkich Swiętych bedzie dobrym terminem na spotkanie ja zapewne juz swoja wpadne, i może cos wiekszego się wymysli...tylko co by frekfencja dopisała....
a tak na marginesie to bede potrzebował lusterka do swojej belli hehe jakby co to dawajta cyne
Pozdrawiam
to mi drewnianej gałki już nie sprzedasz? ;//![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
kurde a miałem taką drewnianą gałkę ostatnio i ją gdzieś przetraciłem dałbym Ci za darmo heheh
Z tego co wiem to chyba Rosik jeszcze ma drewnianą gałkę w swojej V-ce :roll: :roll: 8) 8)![]()
![]()