napisz do usera Bubu321, podaj vin auta, moze pomoże
napisz do usera Bubu321, podaj vin auta, moze pomoże
Dzięki kolego
- - - Updated - - -
niemoge go znalezc??????
- - - Updated - - -
tego bubu321
Podpialem go dzis do kompa i wyskakuje caly czas blad P1191 . Postanowilem wymienic regulator cisnienia, czujnik cisnienia i czujnik polozenia walu. Czy moze mi ktos powiedziec czy te rzeczy pasuja tylko od gt 1.9 16v, jesli od innych rowniez to od jakich? Musze zwracac uwage na numery? Dzieki
czesci szukaj u dawcy JTD 16V 140-150km obojetnie jaki model 156/147/gt zwróc uwage tylko na to jaki masz silnik mysle że masz CF3.
robal, napisz mu PW/prywatna wiadomosc, na górze masz obok miejsca na nick i hasło powiadomienia-kliknij, potem skrzynka odbiorcza, nowa wiadomosc...
jest też user intel, z okolic wrocka.
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 06-05-2013 o 21:35
1)Chcialem zapytac gdzie moge dostac oryginalna mape do tego auta?2) Przy zakupie poprzedni wlasciciel twierdzil ze ma 180KM, jest chipowana, moge to jakos znalezc jaki rodzaj mapy mam wgrany? Czy mozna zrobic reset komputera? Czy tzw. puszka podcisnienia tez moze byc przyczyna niskiego cisnienia paliwa?
podziwiam za wytrwałość, ja bym już chyba dawno pojechał do ASO.
gdzie ? - w sieci - bez pewności poprawności
u znanego tunera - z pewnością sporo większą ( dysponują org. wsadami )
jaki rodzaj masz ? ( o ile jest faktycznie ) - hamownia i ocena wykresu itp
czyli po krótce chyba najszybciej do jakiegoś tunera , hamowanie i ocena stanu obecnego , potem wedle rządania wrzucenie fabrycznego wsadu
reset komputera ? - znaczy co masz na myśli ?
poszukaj na szrocie auto z taki jak Twój silnikiem i przełóz kompa.
jak odpali to ecu jest walniete, jak nie to problem z silnikiem
pzd.
Nie odpali po przełożeniu kompa, bo immo go będzie blokowało. Oddaj auto na dobry warsztat żeby Ci ogarnęli auto a nie kombinujesz, bo i tak nic z tego nie wychodzi.
Napisz skąd jesteś, może Ci kogoś polecę.
Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2 ...
Ostatnio edytowane przez kasica-76 ; 09-05-2013 o 21:13