Nie da się nie zgodzić z poprzednikami. Pełen profesjonalizm.![]()
Nie da się nie zgodzić z poprzednikami. Pełen profesjonalizm.![]()
Dzięki Kuba za super przegląd i pomoc/sugestie co robić z tym błedem świec/zapłonu :-)
Pozdro!
Ja się właśnie umówiłam na 02.05![]()
Dzisiaj odbyłem wizytę w serwisie Nissana i wrażenia bardzo pozytywne, dowiedziałem się co nieco o swoim aucie, Jakub powiedział co i jak i teraz wiem za co konkretnie się zabrać
Dzięki Kuba za możliwość sprawdzenia auta !
Widziałem tam też czarną Alfę 147 i 159 także nie byłem dzisiaj jeden
Pewnie moją widziałeś 159... bidulce regenerujemy magiel![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Nie mylem przed serwisem... ale rzeczywiscie jest brudna skoro czarny wyglada jak granatowy
Po cichu licze, ze ASO ochlapie troche woda autkoW koncu to ASO jest
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Odebrałem autko z regeneracji- wszystko działa jak należy. Autko umyte i w ogóle
Impwar Nissan to uczciwy serwis, za przedłużony pobyt na podnośniku (nie z ich winy) dostałem bardzo fajną rekompensatę! Wielkie dzięki Kuba, na pewno do Was wrócę
Pozdro!
Niestety tak czasem bywa ze naprawy sie przeciagajadobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i mam nadzieje ze bedzie dzialac jak nalezy
![]()
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
Czy ta promocja jest dalej aktualna?
I czy przyjęlibyście samochód bratniej marki, a konkretnie Punto II?![]()