Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Temat: [156] Grill

Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.

Domyślnie

Cytat Napisał Kromek
    Ale ciagle mi cos nie pasuje z ta atrapa chyba wroce do chromu

witam!!! więc jednak nie jesteś do końca zadowolony ;// :?:

pozdrawiam!

moja druga ulubienica...

Użytkownik Rowerzysta Avatar bosniak_sg
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    2.0 JTS GT Selespeed 08r

Domyślnie

Ok, mam już fotki, sorry za jakość, bo z telefonu, ale nic lepszego nie miałem akurat pod ręką a pogoda też słaba, żeby jakąś sesję profi robić, ale widać, jak jest zrobione.

norbiwolow
    Gość

Domyślnie

w mojej belli tez jest zmieniany makijaż przedni - troszkę przyciemniłem jej oczka tuszem i nosek też przyciemne aby nabrała uroku agresywnej mulatki
    a poważnie to tak samo przerabiam gril - zastanawiam sie nad chromowanymi listwami krawędziowymi na poprzeczki poziome - pionowe powycinałem
    w sobote wrzucę gril na auto o pstrykne foto jak wyszło

Tfaruk
    Gość

Domyślnie

Efekt prac bosniaka jest przesuper Mega to wygląda, ze względu na to, że wszystko jest w tym samym kolorze. U Kromka pomalowałbym ten grill ewentualnie na kolor nadwozia, bo ta czerń (jak dla mnie) nie wygląda tu fajnie - wydaje się jakby czegoś brakowało.

Kromek
    Gość

Domyślnie

andro34 no wlasnie nie dokonca jestem zadowolony z tego efektu ale pokazalem jak to wyglada u mnie w dwoch wersjach pora na trzecia ostatnia wersje

Tfaruk zgadzam sie z toba ,ze czegos brakuje ciagle dlatego mi to nie dawalo spokoju i postanowilem juz zrobilem trzecia ostatnio wersje i ta mi pasuje najbardziej
    chociaz juz mam inne pomysly.

oto trzecia wersja ostateczna

By tomajjj, shot with W880i at 2008-11-07

Homer155 wsumie nie myslalem o tym plastrze miodu ale moim zdaniem nie fajnie by to wygladalo no chyba ze jak bym posiadal inny zderzak. mam to w planach(wymiane zderzakow) ale je dopiero ujawnie w przyszlym roku.
    pozdrawiam

norbiwolow
    Gość

Domyślnie

bosniak_sg - bardzo fajnie wygląda Twój front !!!! napisz proszę skąd mozna zapodać tak zderzek jak Ty masz - bardzo fajnie to wygląda - tak bardziej agresywnie w stosunku do mojego oryginalnego

Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    2.0 JTS GT Selespeed 08r

Domyślnie

Cytat Napisał norbiwolow
    bosniak_sg - bardzo fajnie wygląda Twój front !!!! napisz proszę skąd mozna zapodać tak zderzek jak Ty masz - bardzo fajnie to wygląda - tak bardziej agresywnie w stosunku do mojego oryginalnego

Zder\ak przyjechał na Alfie z Niemczech, to produkt Zender'a, widziałem cos takiego na alledrogo kiedyś, ale raczej rodzimej produkcji.

ViP Znawca Avatar dareme89
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 '04 2.4 20V

Domyślnie

bosniak_sg - super grill, jeszcze tylko lampy na czarne i bedzie o wiele lepiej szkoda ze nie masz luster pomalowanych w kolorze i tej listwy na tylnym zderzaku nie myslales o tym? wydaje mi sie ze jeszcze lepiej by wygladala

Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    2.0 JTS GT Selespeed 08r

Domyślnie

Bedzie wszystko, ale z tym poczekam do wiosny, tym bardziej, że zaraz trzeba wrzucic zimówki na stalowych felgach i choćby nawet szyby wymalował w kolorze to niestety ale ucierpi design i wygladu nie bedzie. W tym roku to co napewno jeszcze założę to xenony od GTA bo światła fabryczne to porażka, tak, że głównie chodzi tu o bezpieczeństwo niż wygląd ale razem będzie to pieknie wyglądało.

norbiwolow
    Gość

Domyślnie

a tak wyszedł gril w moim wydaniu - myślę ewentualnie aby pod poprzeczki od tyłu dać siatkę czarną taką jak w zderzaku aby nie było z bliska widać chłodnicy.