No i dokładnie.. Projektant zrobił tak i jest pięknie, ale skoro to nasz samochód to możemy zrobić wszystko po swojemu - nawet jak zrobimy wioske. Ja nie chcę robić wiochy tylko zmienić lampy, myślę że to nie aż tak wielka ingerencja.
No i dokładnie.. Projektant zrobił tak i jest pięknie, ale skoro to nasz samochód to możemy zrobić wszystko po swojemu - nawet jak zrobimy wioske. Ja nie chcę robić wiochy tylko zmienić lampy, myślę że to nie aż tak wielka ingerencja.
Ostatnio edytowane przez Qki ; 19-09-2009 o 00:29
Są lusterka z kierunkami uniwersalne i do nich musisz dokupić adapter pod konkretny samochód. Gdzieś widziałem niedawno adaptery do 147, więc myślę, że do 156 też można znaleźć![]()
Hm... kierunki w lusterkach, fajna sprawa, ale lustra ze 156 są piękne i nic, ale to nic bym nie ruszał, no chyba, że skusisz się na polerowane nakładki (MOMO takie serwuje)Napisał Siafal89
Pozdrawiam.
- Rafał
Najlepiej takie superzajebiaszcze z beemwu emtrzy empałer.Napisał Qki
"Zagadnienia dotyczące tuningu mechanicznego, czy mającego poprawić właściwości jezdne."
Można by usunąć opis działu, nie pasuje do zawartości.
ale lampy od innego modelu czy dobajerowane lusterka przecież optycznie dodają jakieś 50 koniNapisał PietereQ
DD
DD
DD ...do tego aerodynamika takich lusterek zmniejsza CX
DD
DD
DD ...ja bym zostawił , niech ludzie się dowiedzą z tego forum co zrobić aby ich Alfy były lepsze
DD
DD
DD
sorry marcins ale na prawde ileż mozna ciągle to samo ?Napisał obserwator737
szanuje i nawet jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy ( sam z niej korzystałem )
rozumiem to że coś Ci sie nie podoba a nawet brzydzi Cię
ale ciągłe wyciąganie starych brudów to raczej nic dobrego
rozumiem że wg Ciebie jedyne słuszne i dobre forum to TiAmo ?
mam nadzieję że w żadnym słowie Cię nie uraziłem ale czasem mam wrażenie że piszesz tutaj tylko po to aby pokazać słabe strony tego forum i jego użytkowników -
jeżeli sie myle to chyba dobrze :mrgreen:
każde forum na którym jest choćby jeden Alfista jest dobre , na tym forum jest ich bardzo wielu
forum służy do wyrażania różnych poglądów , także tych niepopularnych
nie uraziłeś mnie
miło mi że w czymś pomogłem , pozwól jednak że nadal będę wyrażał swoje opinie - kiedyś ktoś z tego forum podziękował mi za to że odwiodłem go swoimi postami od tjuningu - robię to własnie po to![]()
Tylko że jak ktoś robi cos ze swoim autem to nie robi tego dla ciebie ale dla siebie i tobie może sie ewentualnie nie podobać ale oceny ludzi pozostaw innym którzy ich znają
nie ewentualnie , po prostu może mi się nie podobaćNapisał adamodg
ja widzę 3 Twoje wypowiedzi jedna pod drugą. Nabijasz posty? Chyba jest na to jakiś paragraf...
no chyba, że nie działa Ci opcja edycji...