Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 72

Temat: [156] Alfa Romeo - lampy stylizowane na 159

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamość, Lublin
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

No i dokładnie.. Projektant zrobił tak i jest pięknie, ale skoro to nasz samochód to możemy zrobić wszystko po swojemu - nawet jak zrobimy wioske. Ja nie chcę robić wiochy tylko zmienić lampy, myślę że to nie aż tak wielka ingerencja .
    Ostatnio edytowane przez Qki ; 19-09-2009 o 00:29

Siafal89
    Gość

Domyślnie

Są lusterka z kierunkami uniwersalne i do nich musisz dokupić adapter pod konkretny samochód. Gdzieś widziałem niedawno adaptery do 147, więc myślę, że do 156 też można znaleźć

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Siafal89
    Są lusterka z kierunkami uniwersalne i do nich musisz dokupić adapter pod konkretny samochód. Gdzieś widziałem niedawno adaptery do 147, więc myślę, że do 156 też można znaleźć
    Hm... kierunki w lusterkach, fajna sprawa, ale lustra ze 156 są piękne i nic, ale to nic bym nie ruszał, no chyba, że skusisz się na polerowane nakładki (MOMO takie serwuje)
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    złom

Domyślnie

Cytat Napisał Qki

A lusterka z kierunkami można gdzieś dokupić? Z innego wozu np.? Bądź dedykowane do Alfy ale chyba takich nie ma.. Czy trzeba samemu coś dłubać? :/
    Najlepiej takie superzajebiaszcze z beemwu emtrzy empałer.

"Zagadnienia dotyczące tuningu mechanicznego, czy mającego poprawić właściwości jezdne."
    Można by usunąć opis działu, nie pasuje do zawartości.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał PietereQ
    "Zagadnienia dotyczące tuningu mechanicznego, czy mającego poprawić właściwości jezdne."
    Można by usunąć opis działu, nie pasuje do zawartości.
    ale lampy od innego modelu czy dobajerowane lusterka przecież optycznie dodają jakieś 50 koni DD DD DD ...do tego aerodynamika takich lusterek zmniejsza CX DD DD DD ...ja bym zostawił , niech ludzie się dowiedzą z tego forum co zrobić aby ich Alfy były lepsze DD DD DD

adamodg
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    niech ludzie się dowiedzą z tego forum co zrobić aby ich Alfy były lepsze DD DD DD
    sorry marcins ale na prawde ileż mozna ciągle to samo ?
    szanuje i nawet jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy ( sam z niej korzystałem )
    rozumiem to że coś Ci sie nie podoba a nawet brzydzi Cię
    ale ciągłe wyciąganie starych brudów to raczej nic dobrego
    rozumiem że wg Ciebie jedyne słuszne i dobre forum to TiAmo ?
    mam nadzieję że w żadnym słowie Cię nie uraziłem ale czasem mam wrażenie że piszesz tutaj tylko po to aby pokazać słabe strony tego forum i jego użytkowników -
    jeżeli sie myle to chyba dobrze :mrgreen:

obserwator737
    Gość

Domyślnie

każde forum na którym jest choćby jeden Alfista jest dobre , na tym forum jest ich bardzo wielu

forum służy do wyrażania różnych poglądów , także tych niepopularnych

nie uraziłeś mnie

miło mi że w czymś pomogłem , pozwól jednak że nadal będę wyrażał swoje opinie - kiedyś ktoś z tego forum podziękował mi za to że odwiodłem go swoimi postami od tjuningu - robię to własnie po to

adamodg
    Gość

Domyślnie

Tylko że jak ktoś robi cos ze swoim autem to nie robi tego dla ciebie ale dla siebie i tobie może sie ewentualnie nie podobać ale oceny ludzi pozostaw innym którzy ich znają

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał adamodg
    tobie może sie ewentualnie nie podobać ale oceny ludzi pozostaw innym którzy ich znają
    nie ewentualnie , po prostu może mi się nie podobać

Siafal89
    Gość

Domyślnie

ja widzę 3 Twoje wypowiedzi jedna pod drugą. Nabijasz posty? Chyba jest na to jakiś paragraf...
    no chyba, że nie działa Ci opcja edycji...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia