Cześć xmajk.
A powiedz mi czy ty też miałeś przy oryginalnych dyszach dość szerokie otwory?
Ze zdjęcia wygląda jakbyć miał wycięte od dolnej powierchni płaskiego - niestety u mnie obawaiam się że bedzie problem pod podszybiem mam jakąś uszczelkę która może haczyć w króciec do podłączenia wężyka.
Chyba zdemontuje podszybie i zobacze jak to wygląda od spodu.
Dzięki za zdjęcie.
krzyzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
dzisiaj wkleję Ci zdjęcie otworu. otwór minimalnie poszerzyłem. całość zajęła mi 10 min i za bardzo sie nie zastanawiałem robiąc otwór![]()
Czarna 156 2004r
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
to dość dziwne. kolega wczoraj montował u siebie i pasowały idealnie również polift jak mój i z tej samej aukcji
Czarna 156 2004r
Dziś zakupiłem dysze z fiata uno, mocowanie jest identyczne jak w alfie, ale te z fiata mają wyjście wężyka na prosto, a nie pod kątem. Posiadają 3 osobne dysze metalowe wiec bez problemu sie je ustawia. Dysze te nie sa mglowe tylko zwykle strumieniowe, strumien jest dosc szeroki i nawet daje spory rozprysk.
Niestty gostek mial tylko jedna na srode zprowadzi mi drugą to porobie fotki dla zainteresowanych co i jak
ja mam z uno juz kilka lat i powiem wam ze nic lepszego nie potrzeba