Tylko nie wyrównuj za bardzo swego portfela 100szt zobacz po ile mają po co nam więcej na początek?
Składka nie bedzie duża.Mogę dzięga dorzucić![]()
Ja sie nie pytam ile mam zamowic xD tylko ile TY osobiscie chceszja np chce minimum 50szt dla siebie., Oczywiscie pozniej calosciowo ilosc ulotek z calosci bedzie liczona w % i kwota dzielona nie np na 4, tylko w zaleznosci. Powiedzmy ty wezmiesz 10% ulotek z calosci to placisz tylko 10% calej kwoty... Napisz ILE CHCESZ ULOTEK W SZTUKACH! XD czy to takie trudne
haha
Nie bede nic wyrownywal, prosze bardzo
Ja chce 50szt.
Tigre przekonuje cie, albo bierzesz albo zezłomujemy ci alfe![]()
Jeśli chcemy zareklamować forum wśród innych zwykłych użytkowników alf to i tak nie powinniśmy przesadzać z ilością tych wizytówek bo większość z nich i tak zapewne trafi do śmietnika. Na początek to dobrze by było jak by każdy miał po 20 albo jak już to 30 max, więcej wydaje mi się że nie trzeba. Tak więc jak by zamówić 100-120 szt i porozdzielać je na kilka osób to w zupełności by stykło. Po tym jak by był jakikolwiek odzew to można by spróbować jeszcze raz a jak nie to walić to, na siłę nikogo tutaj nie sprowadzimy a wyrzucać tak kasę w błoto to też nie bardzo![]()
![]()
O to właśnie mi chodzi każdy fan alfa romeo trafi tu sam bez problemu , a pozostali użytkownicy albo trafią również szukając rozwiązania problemów z autem albo nie są tym zainteresowani bo po prostu auto jest dla nich zwykłym wozidłem.Poza tym nie ilość , a jakość użytkowników tworzy dobre forum.Przerabiałem ten temat na innych forach i zawsze ze wzrostem użytkowników spadała jakość forum i coraz trudniej było znaleźć np. odpowiedź na nurtujący problem.
idzcie do diabla, sry do mechanika ;d uj nie robota z wami![]()