Zobacz wyniki ankiety: Czy na Zlocie w Częstochowie ma odbyć się 1/4 mili czy więcej więcej sprawnościówek

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1/4 mili

17 37.78%
  • Konkurencje sprwnościowe

28 62.22%
Strona 40 z 57 PierwszyPierwszy ... 303132333435363738394041424344454647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 568

Temat: Zlot w Częstochowie 28-30 sierpnia 2009

waldi
    Gość

Domyślnie

Powinni byc na miejscu napewno bedzie duzo chetnych na mycie

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Myjka na lotnisku to nie jest głupi pomysł.
    Auta byłyby wypucowane do zdjęć w próbach sprawnościowych

AR_33
    Gość

Domyślnie

Szanowni uczestnicy Zlotu, pomysł kolegi slip83 z załatwieniem rabatu dla uczestników Zlotu jest bardzo dobry i z całą pewnością znajdźie się duża grupa chętnych aby skorzystać z usług tej myjni.
    Tak jak wcześniej pisał Fred, na lotnisku nie posiadamy dostępu do bierzącej wody.
    Podobnie z resztą jak na "Oleńce" dodatkowo dochodzi kwestia ochrony środowiska (kanalizacja i te sprawy). W myśl obowiązującego prawa mycie samochodu na terenie publicznym nie przystosowanym odpowiednio do tego celu jest zakazane i podlega grzywnie do 5000 zł.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    co do kasy to 200 zł za 3 dni i tyle atrakcji to żadne pieniądze. Nie wydaje mi się żeby ciężko było odłożyć po 100 w ciągu 3-4 miesięcy żeby starczyło na wszystkie koszty . No może jak ktoś z daleka jedzie to na paliwo może być za mało .

Jak to mówią Polak mądry po szkodzie ale wtedy jak to w życiu zazwyczaj jest już za późno.
    żadne pieniądze to kilka groszy a nie 200zł/os
    być może nie ciężko jak się nie odkłada na nic innego ...
    paliwko to nie wszystko - trzeba też jeść

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    ... masz dokladnie racje. Kasa to slowo-wymówka by nie jechac a potem narzekac ze "znajomy golfem przejezdzał i mowil ze było kiepsko bo nic sie nie paliło poza grilem"
    dla niektórych "kasa" to nie wymówka, a powód przez który nie będą mogli być ze znajomymi jak i poznać nowych znajomych właścicieli AR
    ( dla mnie brak ponad 600zł na weekend w Cz-wie to nie jest wymówka )
    ale luzzzz - nie będę pisał , że znajomy przejeżdżał i była lipa , będę żałował
    "piniondze to nie wszystko" - ale bez nich też ciężko ( wiem wiem - "wymówka" )

edit 14.08
    napisałem 600zł ( a i to mało ) bo przecież dojechać trzeba ( paliwko ) i zjeść coś na miejscu też
    napisałeś "200 zł za 3 dni i tyle atrakcji to żadne pieniądze" - ja nie twierdzę, że to drogo za te atrakcje ale jest to jednak jakiś konkretny pieniądz dla mnie ( a nie "żaden" )
    he he - kredyt na zlot - dobre ( mam już dwa )
    niestety nie można mieć wszystkiego - szkoda

ale może jeszcze coś wygram ( lotto jakieś albo coś )

tyle tego EOT
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 14-08-2009 o 11:17

adasco
    Gość

Domyślnie

Chciec znaczy moc.
    Pokombinuj i dasz rade. Sam bokami robie, ale sa kredyty, nie

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    dla niektórych "kasa" to nie wymówka, a powód przez który nie będą mogli być ze znajomymi jak i poznać nowych znajomych właścicieli AR ( dla mnie brak ponad 600zł na weekend w Cz-wie to nie jest wymówka )
    Nie 600 zł tylko 500 w Twoim przypadku - a w wersji mini 100 zł jak pojedziesz sam na lotnisko. Nie napisałem nigdzie że 200 zł to kilka groszy. Przeczytaj uważnie to co napisałem . A swoją drogą to pokaż mi zlot gdzie jest więcej za tą kasę niż tutaj ? Chociaż jeden przykład.

Alternatywą są darmowe spociki na których z nudów można pokopać np. w oponę

W życiu nie można mieć wszystkiego na raz . A jak AR33 napisał nie wiadomo czy zlot będzie w przyszłym roku .
    Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 14-08-2009 o 07:05

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    żadne pieniądze to kilka groszy a nie 200zł/os
    być może nie ciężko jak się nie odkłada na nic innego ...
    paliwko to nie wszystko - trzeba też jeść

dla niektórych "kasa" to nie wymówka, a powód przez który nie będą mogli być ze znajomymi jak i poznać nowych znajomych właścicieli AR
    ( dla mnie brak ponad 600zł na weekend w Cz-wie to nie jest wymówka )
    ale luzzzz - nie będę pisał , że znajomy przejeżdżał i była lipa , będę żałował
    "piniondze to nie wszystko" - ale bez nich też ciężko ( wiem wiem - "wymówka" )
    Adam, wszyscy mamy swoje życie i nikomu się nie przelewa.
    Ty masz ten komfort, że masz zdecydowanie bliżej niż większość uczestników Zlotu, jeśli nie możesz przyjechać na cały Zlot, zawsze możesz wpaść na lotnisko, aby poczuć ducha Alfy lub na wieczorną imprezę przy grillu, aby posiedzieć w śród znajomych

P.S. Zawsze zostaje Ci taka opcja jak w zeszłym roku
    Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 14-08-2009 o 15:20

Kate
    Gość

Domyślnie

Zmienię temat...
    powtarzam jak mantrę..

Wpłaty - cały czas czekamy. Jeśli ktoś się zapisał a nie ma zamiaru jechać, niech da znać, a nie siedzi jak mysz pod miotłą i udaje że go nie ma.

Zostały dwa dni do składania "życzeń noclegowych". 16 sierpnia zamieszczam listę, w której już nie nanoszę poprawek.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kate Zobacz post
    Zmienię temat...
    powtarzam jak mantrę..

Wpłaty - cały czas czekamy. Jeśli ktoś się zapisał a nie ma zamiaru jechać, niech da znać, a nie siedzi jak mysz pod miotłą i udaje że go nie ma.

Zostały dwa dni do składania "życzeń noclegowych". 16 sierpnia zamieszczam listę, w której już nie nanoszę poprawek.
    OSOBY, KTÓRE JESZCZE NIE WPŁACIŁY PIENIĘDZY A ZAREJESTROWAŁY SIĘ NA STRONIE ZLOTU PROSZONE SĄ O DOKONANIE WPŁAT LUB KONTAKT Z KATE POPRZEZ PM LUB MAILA.

Dotyczy to wszystkich opcji (A,B,C,D) podanych na stronie Zlotu.

Jeśli do 18.08.2009 nie otrzymam potwierdzenia od Kate, że osoba zalegająca z płatnością wpłaciła pieniądze na konto lub skontaktowała się z nią w tej sprawie, będzie traktowana jak osoba nie wiarygodna i przy okazji następnych imprez organizowanych przez OSMMAR czy też dystrybucji gadżetów, nie będzie brana pod uwagę.
    Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 15-08-2009 o 16:04

Tomekk
    Gość

Domyślnie

Mała uwaga na temat zlotu. Mało zainteresowanych jak na taką imprezę, przecież raz w roku można sobie pozwolić na wydatek ok. 500 zł. Po co wy piszecie na forum " może zrobimy zlot" jak przyjdzie co do czego a wam ( co niektórym ) dup*z domu ruszyć się nie chce. Ja sam dopiero jutro się za rejestruję z kolegą. Oby te ostatnie dni coś dały i liczba osób uczestniczących w zlocie się powiększy!!!

P.S. Docencie osoby które to organizują, bo na pewno się nie nudzą, ktoś to musi przecież załatwić.

Pełna mobilizacja jeszcze kilka dni do wpłacenia gotówki, jak nie pojedziecie to wasza strata. My będziemy się bawić zajebiście !!!!