Ja jestem już po kampanii, wcześniej też niektórzy kalibrowali afs bez akcji, ale nke każdy serwis wiedział o co chodzi, teraz już wie. Obecnie afs działa jak powinien
Ja jestem już po kampanii, wcześniej też niektórzy kalibrowali afs bez akcji, ale nke każdy serwis wiedział o co chodzi, teraz już wie. Obecnie afs działa jak powinien
a na czym polega poprawa? Co było nie tak?
podobno ludziom w poliftach nie skręcały
Nie skręcają, mam to samo. Produkcja 10.2021. W proxi wyrażnie nie aktywowane. Navi również stare (2018)
nie wiemy czy w proxi coś zmieniają (może tak, ktoś musiałby zczytać przed i po wizycie), czy tylko chodzi o puszczenie kalibracji (co mogliby sobie uzytkownicy z MES i bypassem SGW sami zrobić), czy chodzi o update centralki AFLS (bo updaty oni w kampaniach/service newsach też nazywają zwykle i nieprecyzyjnie "kalibracją oprogramowania")
Kampania prewencyjna
(RSU)
6445
Przecieki wody przez szybę tylną
MARKA ALFA
MODEL 620 – GIULIA
OKRES PRODUKCJI OD GRUDNIA 2021 DO MARCA 2022
PARK SAMOCHODOWY OBJĘTY
KAMPANIĄ
Wszystkie samochody z otwieranym
dachem, których numery nadwozia będą
znajdowały się w SiGi.
PROBLEM/USTERKA Przecieki wody przez szybę tylną
PRZEWIDZIANA INTERWENCJA Sprawdzenie szczelności i ewentualne
uszczelnienie, sprawdzenie działania
wzmacniacza i ewentualna jego wymiana
Co do AFS i akcji "Kampania nawrotowa 6439" to dostalem takie pismo. Giulia polift 2021, zobaczymy jaka bedzie roznica
![]()
było, wrzucałem![]()
Czy Wam też po ww. interwencji kierowcy non stop migają długimi? Bo mi niestety tak. Bedę sie musiał przejść z tym do serwisu. Jeden samochód jadą cy przede mną nawet mi zjechał z drogi pewnie musiałem go nieźle oślepiać.![]()
No właśnie ta akcja miała też poprawić kwestię poziomowania świateł w zależności od poziomowania, ale coś w tym jest przed akcją nie miałem tego, a teraz co prawda jechała żona w nocy, ale właśnie mówiła, że nie wie o co chodzi, bo jej kilka aut migało podczas jazdy