Dla potomnych - przełącznik race w wersji mechanicznej (chyba do 2018 używana) - nr części 156129321
Przełączniki są niezamienne z nowymi wersjami.
Dla potomnych - przełącznik race w wersji mechanicznej (chyba do 2018 używana) - nr części 156129321
Przełączniki są niezamienne z nowymi wersjami.
Panowie, a czy ktoś zamawiał z aso nowy przełącznik i udało mu sie aktywować Race? Z kozakiem walczyliśmy u mnie i niestety nie zadziałało na jego przerabianym przełączniku.
U mnie efekt był taki ze przełączając na N miałem A, D i A działało normalnie a Race nie wykrywało wcale. Dodatkowo u mnie były tylko 152 bity. Bo zmianie jeszcze kilku bitów gałka wgl nie reagowała i cały czas był tryb N.
Jaka cena w ASO ?
Ty masz diesla? Może tu się coś knoci bo taka konfiguracja w ogóle nie wychodziła.
Jaki rocznik? Podeślesz zrzut proxi?
Ceny jeszcze nie mam. Miałem upatrzoną z wtórnego ale mi sprzątnęli. Chętnie pożyczyłbym gałkę z race na 20 min żeby sprawdzić czy w ogóle jestem w stanie to uruchomić.
Ostatnio dzwoniłem do ASO w Bielsku, cena to z tego co pamiętam 330zł, ale jest niedostępny, jakieś 2 tyg. temu nie było nigdzie na magazynach, nawet we Włoszech.
Kupiłem na Allegro od handlarza, jest to jakaś pierwsza wersja z naklejką "prototype sample"![]()
Może źle się wyraziłem - proxi dla diesla może się różnić o tyle, że ciężko będzie Ci zlokalizować odpowiedni bajt, tym bardziej, że jak piszesz masz krótszy zapis. Trzeba by porównać proxi z diesla z i bez race i może wtedy więcej wykminisz.