to fakt troszkę późno tym bardziej że mamy kawałek do domku ale jak tylko poskładam zderzak to za dwa tygodnie jadę na trzy stawy
to fakt troszkę późno tym bardziej że mamy kawałek do domku ale jak tylko poskładam zderzak to za dwa tygodnie jadę na trzy stawy
Ja chyba tez w tym terminie tam sie wybiore ale to jeszcze sie zobaczy co i jak.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
a to ajdacho mocno przywaliłeś?
no trochę późno jak na ta porę roku bo teraz szybko robi sie ciemno ale wiosna czy latem tez się przejadę na stawy
nie było tak strasznie pękł zderzak i poszły zaczepy przy lampie ale już pospawany,polakierowany jutro montaż i bella gotowa
i czuwanko na spotkanko klubowe
hehe no niestety według mnie alfa 156 przegrywa ze swoja siostrą lybra komfortem przestronność wnętrza..
co do lybry można sie czepić tylko za stylistykę blach nie każdemu odpowiada wygląd.. bo wnętrze ma piękne.
tłumaczenie nic nie da będziesz rozjechany tylko browar załatwi sprawę
A ja tylko czekam aż moja 156 będzie w końcu do odebrania z Auto Italia.. Aż się boję, ile będę musiał zapłacić.. Oby było mnie stać na odebranie jej xDD
To powiem Ci Mell ze mamy podobna sytuacje ;p a kiedy odbierasz swoja?
Właśnie nie wiem, dzwoniłem w sobotę i powiedział, że potrzebuje jeszcze trochę czasu, no i czekam na telefonU mnie coś z elektryką jest pokopane i mówił, że może mu to trochę zająć, zanim dojdzie co tam dolega
A kiedy odstawiałeś? Bo ja odstawiłem chyba 14 albo 15 i żadnej 156 tam nie widziałem
![]()