W takim razie i moja obecność jutro jest potwierdzona![]()
3.2 JTS. Zobaczymy jak jutro bedzie, bo juz coraz to bardziej sie domaga jakiegos serwisu![]()
Polecany jest warsztat Irbis na ul.Paprotnej 4 (MARINO). Podjechać do nich zawsze możesz. Tam stoją same Alfy... Morze Alf... Góry Alf... Setki Alf...![]()
No jutro rano mam zamiar sie tam dygnac. Jak nie oni to Mucha na Szwajcarskiej, do tego drugiego to mam blizej bo jak auto bedzie trzeba zostawic to moge piechota wrocic![]()
Tylko nawet nie próbuj dzwonić, od razu jedź![]()
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
@wydra, co Ty tam masz u siebie, 1.9 czy 2.4?
EDIT!!
Dobra, sorka. Nie było pytania![]()
Ostatnio edytowane przez pushq ; 14-09-2016 o 20:29
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
5 cylindrów 140KM, ale szykuje się czip za jakiś czas
![]()
Sorry, ale jak dla mnie przerost formy nad treścią jeżeli chodzi o irbis [emoji102] . Tak czytam i: terminy odległe, problemy z komunikacja ( wtf?) i ceny podawane netto i dolicz se pan do brutto.... Nie są jedynymi gościami którzy ogarniają Alfy w DW a wyżej srają jak dupy maja niż ASO takie jest moje odczucie ...
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka