3mamy kciuki!
3mamy kciuki!
Prognoza pogody wydaje się sprawdzać więc na 99% widzimy się na 99% widzimy się na parkingu przed Halą Sportową (naprzeciw Sukcesji) - wjazd od Politechniki lub od Skorupki. Do zoo!![]()
Kciuki nie pomogły hehehe - uporałem się dopiero z lewym przodem ale nawet jeśli bym skończył wszystko to i tak bym niestety dziś się nie pojawił bo na 30 min po północy musze być za Wrocławiem - niestety taka praca ,ale spoko na następny Spot postaram się być na 100%![]()
5 x GTno dobra, biorę się zaraz za zdjęcia, stay tuned
...
pierwszy spot wiosenny & całkiem najs frekwencja
![]()
...
frekwencja była dobra. zeb chyba będzie płakać jak to zobaczy bo po fotach wnioskuję, że go nie było![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Jak zwykle wypas foty![]()
Foty jak zawsze genialne. Nawet moja Franczeska się załapała
Z ciekawości - jakie body + obiektyw?
I dziękuje koledze SliwusBuu za podłączenie alfolota pod kompa i diagnostykę![]()
Ostatnio edytowane przez Goora ; 03-04-2016 o 22:09
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
5d3 a szkła dzisiaj użyte to 35L 1.4, 85LII 1.2 + do pierwszego zdjęcia 24-105L jakoś blisko szerokiego końca, generalnie wolę te dwa pierwsze
wszystkie z 35tki są na F1.4 a z 85tki na F1.2 ...było jeszcze 135L w bagażniku ale się nie załapało![]()
...