Świąteczne pozdrowienia dla Psylo widzianego przed momentem, na wjeździe do Lutczy.
Świąteczne pozdrowienia dla Psylo widzianego przed momentem, na wjeździe do Lutczy.
DziękiRównież pozdrawiam, nie zauważyłem Cię
![]()
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Pozdrowienia dla kolegi z wisniowej 145 na tablicach RZ widziana na parkingu pod real dzisiaj o 15:15 :-P :-P
Tak z innej beczki rodzinnie z Julka :-P
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z 156 chyba RJS na ramkach z spojlerem na klapie :-) około godziny 18 parking pod heliosem galeria rzeszow, stałem przy wejściu i się dotlenialem :-)
Dodano po 2 minutes:
I jeszcze dla ciemnego sw rze na ramkach i reklama na tylnej szybie około 15 na światłach wyczailem obok pomnika
Ostatnio edytowane przez Betonowy ; 28-12-2014 o 00:39 Powód: Dodano
pozdro dla kolegi z srebrnej 156 sw na ramkach widzianego w RZ na podkarpackiej kolo 17 mrugałem awaryjnymi ;d
tak żem czuł że to było do mnie, jednak za późno sie ogarnąłemdzięki dzięki i pozdrawiam również EDEK
![]()
a ja pozdrawiam kolege widzianego obok tesco w magicznej 156 sw lf o 15 ^^
Ostatnio edytowane przez dzieciak ; 28-12-2014 o 20:07 Powód: błąd
Pozdrowienia dla Ramzesa i Garmischa, obaj widziani na rondach , pierwszy koło BP, drugi kolo szpitala:-P b
Pozdr również dla czarnej GT widzianej na obwodnicy Dębicy ok 11.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia ciemnej 159 sedan z klubowymi ramkami widzianego przed chwilą na Marszałkowskiej (jechałeś w stronę centrum na wiadukt)
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Pozdrówki dla zaparkowanej ciemnej 159 na ramkach widzianej wczoraj koło zakładu Alima Gerberulica bodajże gen. Maczka?