Dalej na parkingu +1, czy przed krokusem?
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Dalej na parkingu +1, czy przed krokusem?
Na FB padło pytanie dla czego cykliczne są w środę ? Czy nie lepiej by było w jakiś dzień weekendu ? W tygodniu ludziska pracują. Sam bym podjechał ale jadąc z pracy zanim przebiję się przez korki, to was zapewne juz nie ma
W weekend jest też więcej możliwości na ewentualne grille lub odwiezienie maszyn by nie prowadzić po piwie![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Jak dla mnie to każda opcja dobra![]()
J abym przełożył. Może i frekwencja będzie większa.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
A koledzy powiedzcie mi bo jestem świeży w aktywności alfoholikowej... co na takich spotach się dzieje ? Jakby był jakiś weekendzik wolny to może i ja bym się wybrał?
W weekendy z kolei ludzie wyjeżdżają. Na grilla można się umówić dodatkowo i niezależnie od spotów. Moim zdaniem termin jest spoko i szkoda znowu mieszać. Tym bardziej, że zawsze siedzimy do tej 21 co najmniej
Powiedzcie mi koledzy mili. Na czym polegają terminy spotów. Wybaczcie, że nie przeszukam sam forum ale jestem strasznym leniemkojażę, że w środy, ale czy to jest każda środa, pierwsza miesiąca czy poprostu ustalane wczesniej. Jest jakieś stałe miejsce spotkań czy różnie ? No i godzina ? Chętnie przybył bym w któryś dzień.