Strona 41 z 71 PierwszyPierwszy ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 703

Temat: Zlot Ogólnopolski 2014 - luźna dyskusja nt zlotu (tylko tu)

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

bo hanysy to tako ukryto opcja niemiecka przeca

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    nie ma i nie będzie opcji wykupienia garści gadżetów?
    No właśnie, tutaj muszę interweniować i złożyć oficjalne zażalenie gdyż jest to jawna dyskryminacja i pogwałcenie prawa równości obywateli, słowem też kcem gadżety

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Na gadżetach świat się nie kończy Przyjeżdżacie na zlot tylko dla gadżetów? Jak tak, to oszczędźcie sobie czasu, paliwa a gadżety przyjdą pocztą
    Zrobimy osobną listę na "pakiet zlotowy"

Na razie są ważniejsze sprawy do ogarnięcia niż gadżety. Więc nie bijcie na razie piany Jest jeszcze trochę czasu żeby wszystko ustalić i zorganizować w tym temacie.
    Jedno jest pewne, że ceny pakietu zlotowego (dla osób nie będących na całym zlocie) na pewno będą odbiegały cenowo.

Na to jest jeszcze jeszcze czas.

Zaznaczam! Ceny pakietu zlotowego na dzień dzisiejszy nie są znane.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał beriba Zobacz post
    Za 4C to i ja bym się podjął organizacji zlotu. Nawet mógłbym do niego dołożyć :p
    Rozumiem że Zlot 2015 będzie w Wlkp

Cytat Napisał beriba Zobacz post
    Co do pytania to bardziej mi chodziło o to czy będzie opcja kupienia tych gadżetów, a nie za ile, bo przy kwotach rzędu do 100 nie robi mi to różnicy ile dam za pamiątki
    W tej cenie coś się ogarnie
    Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 12-02-2014 o 11:53

Użytkownik Znawca Avatar ArturR_1975
    Mieszka w
    Chełmża kole Torunia
    Auto
    Alfa 156 2.5 V6 24V CF3 Progression FL 2005 Vialle LSi: Była AR 156 1.6/1.8 T.S 98/2005r LPi Vialle

Domyślnie

O kurza twarz. Mam w miarę blisko. Musze to przemyśleć Pewnie Adi z Świecia będzie się pisał na to.

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Cytat Napisał malin2k5 Zobacz post
    W tej cenie coś się ogarnie
    Oficjalnie i stanowczo mówię nie. Nie zgadzam sie i będę pracyfikował "chochelką kociołkową" za próby sprzedaży unikatowych zlotowych gadżetów. Zaraz sie okaże że każdy ma koszulke ze zlotu w 2014.... nie o to przecież chodzi prawda ?
    To jest towar ekskluziv, dla tych co na zlocie byli a nie do kupienia za pieniądze... Za pieniądze są gadżety ze sklepu klubowego.
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Cytat Napisał LIGAR Zobacz post
    Oficjalnie i stanowczo mówię nie. Nie zgadzam sie i będę pracyfikował "chochelką kociołkową" za próby sprzedaży unikatowych zlotowych gadżetów. Zaraz sie okaże że każdy ma koszulke ze zlotu w 2014.... nie o to przecież chodzi prawda ?
    To jest towar ekskluziv, dla tych co na zlocie byli a nie do kupienia za pieniądze... Za pieniądze są gadżety ze sklepu klubowego.
    Czyli wychodzisz z założenia, że albo jest się na całym i ma się koszulkę (etc) albo nie?
    Jest w tym jakaś logika i wiadomo, że jak ktoś przyjedzie w ciągu dnia, pokręci się trochę i pojedzie to właściwie nie był na zlocie
    A co z tymi którzy nie mogą być na całym i ogarną sobie nocleg w tzw własnym zakresie? (czyli właściwie przyjadą na koniec zlotu - weekend)?

Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto

Domyślnie

Nie mam na myśli gości, którzy wpadną tylko po pakiet zlotowy. Tylko osoby wpadające na weekend i biorące czynny udział (tor, rajd turystyczny)

Co do zacytowanego przez Ciebie mojego posta, to napisałem go z przekąsem

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Aby była jasność osoby, które przyjadą na weekend i które organizują noclegi we własnym zakresie są osobami drugiej kolejności. Pierwszymi i najważniejszymi są osoby, które wykupują pełną opcję - BO DZIĘKI NIM JEST ZLOT!! Gdyby nie oni cała reszta może se jechać, na wczasy pod gruszą
    Jak starczy miejsc, gadżetów i wszelkich innych to będzie dla osób z drugiej kolejności jak nie to... gó...no będzie
    Gadżetów nie da się wycenić wiec nie ma mowy o podaniu ceny za nie, albo domówieniu większej ilości - tak jest i nie wnikajcie czemu.
    Chyba że uważacie że lepiej zabrać komuś kto zapłacił za pełny pobyt, po to żeby dać komuś kto przyjechał na weekend ?
    Dlatego moja osobista opinia jest taka, że nie ma kupczenia gadżetami - malin może się z tym nie zgadzać ale ja mam takie zdanie.

Uczestniku chcesz mieć pewność że się na coś załapiesz - opłać cały zlot i pobyt. Przyjedziesz sobie na ile chcesz ale umożliwi to zorganizowanie tegorocznego zlotu. 430 zł za weekend, po którym zostaną ci unikatowe pamiątki to i tak nie za wiele a będziesz miał też swój wkład w to, że dzięki tobie zlot się odbywa.

W powyżsej sytuacji na pewno dla ciebie niczego nie zabraknie. Tyle ode mnie już się tu nie wtrącam, bo ja tylko liczę siano w tym roku
    Ostatnio edytowane przez LIGAR ; 12-02-2014 o 19:48
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto

Domyślnie

Masz rację "Księgowy"

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Na początek powiem, że podoba mi się ta grafika informująca o zlocie
    Chociaż mylące jest to pierwsze słowo "TOR"... Dla pewności jeszcze raz przejrzałem temat czy aby coś się nie zmieniło, ale się nie zmieniło TrachDay by było chyba lepsze, ale nie czepiajmy się szczegółów

Aby była jasność osoby, które przyjadą na weekend i które organizują noclegi we własnym zakresie są osobami drugiej kolejności.
    Jak starczy miejsc, gadżetów i wszelkich innych to będzie dla osób z drugiej kolejności jak nie to... gó...no będzie
    Tak samo będzie z cytrynówką i kociołkiem Kto nie wykupi ten może się już nie załapać
    Więc się zastanówcie czy watro