Pozrdrowienia dla kierownika grafitowej 156 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami (limitowana edycja na 100 lecie) stojącej wczoraj w Ropczycach pod "słonkiem" ok. 20 30, a kierownik pewnie w cegle na koncercie się bawił![]()
Pozrdrowienia dla kierownika grafitowej 156 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami (limitowana edycja na 100 lecie) stojącej wczoraj w Ropczycach pod "słonkiem" ok. 20 30, a kierownik pewnie w cegle na koncercie się bawił![]()
Żebyś sie nie ździwił![]()
Pozdrowienia dla 147ki RZ.... na klubowych ramkach, widzianej dziś przed 17tą na Langiewicza w Rzeszowie. Mrugnięcie i dobra uwaga ;-)) Dziękuję!![]()
A już myślałam, że nie zauważyszNo i masz... teraz wyjdzie, że zaszalałam z Piotra kartą w Graffice
Pozdrawiam. Do następnego. Pa
A tym razem pozdrawiam kierowniczkę/kierowcę białej Giulietty widzianej dziś na wyspiańskiego - pomrugane, odmrugane, pełna kulturka(ps. w moim mrugnięciu była ukryta druga wiadomość - brak włączonych świateł
)
Może moja nauczycielka hehe![]()
Kini no widzisz dałem jej wizytówkę, a ona nadal się nie pojawiła na forumPodpowiedz jej coś
![]()
Tak przy okazji, białych Julek jest już w Rzeszowie dwie albo trzy, z czego jedna oklejona w B3 studio z czarnym dachem (fabrycznie cała czarna). Popularny ten kolor ostatnio![]()