żuwik - Dzieki za przejażdżke piekna 166 (poczułem sie jak prezes na tylnim fotelu)
No i oczywiscie dziekuje wszystkim za spota![]()
Mów jej kanapaTylko TV brakuje. No pro', a wiesz jakby się nią fajnie jechało na hajłeju? Tylko nie ma takich przeciążeń przy hamowaniu jak 100HP bo jest muscle carem
Thx za kawę, następnym razem jedziemy na lepsząJa stawiam
I ktoś mnie musi przewieźć tym autem, też chcę posiedzieć na kanapie
To byłem ja,.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 06-11-2010 o 19:09
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Mam pytanie za tydzień tez jest spod? gdzie tym razem? pod Tesco? W piątek chciałem przyjechać ale siła wyższa mnie zatrzymała tzn. wykładowca![]()
Cała prawda i tylko prawdaŻe zapowiadają deszcz praktycznie na cały tydzień pewnie spotkamy się w sarnim stoku, godzinę ustalimy w ciągu tygodnia, ale spot na pewno będzie
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
superMam pytanie dało by się tak w sobotę?
Ostatnio edytowane przez Tom82 ; 08-11-2010 o 11:10
Nie. Sobota i niedziela jest zarezerwowana na zloty.Napisał Tom82
Spoty natomiast odbywają się w tygodniu (pon-pt). Mając jednak na uwadze, nasz czas wolny, cykliczne odbywają się w piątki późnym popołudniem aby każdy mógł zdążyć
Z poważaniem,
wasz kierownik: Quattro![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
aaaa-niuuuu-szkaaaa
Ty czasem jesteś śmieszniejsza niż ja
No przecież zostałem wybrany kierownikiem spotów. Jednogłośnie oczywiście!Ktoś to musi wszystko w ryzach utrzymywać hehe
aha, mnie oczywiście nie będzie
-------------------------------------------------------
Z poważaniem,
Wasz Pan i Władca: Quattro
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV