Też właściwie planowałem dorzucić po 1 do prezentówTakże jakby się w drukarni pytali to powiedzcie że jest wyższa konieczność i kropka!
![]()
Gdyby były drukowane na offsecie to zazwyczaj jest troche na górke (bynajmniej u mnie w pracy). W druku cyfrowym każda sztuka jest cennaaaa i w tym okresie to też trzeba czekać... i czekać....
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Z tego co pamiętam, to w zeszłym roku kilku szczęśliwców kalendarze miało tuż przed świętami (1-2 dni), a reszta przed nowym rokiem.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Druk będzie offsetowy. Cyfrowy jak się okazało byłby nieopłacalny. Ale sprawdzałem proof i na prawdę ładnie wygląda.
Co do terminów to ciężko wszystko przyspieszyć. Ostatnie foto jest z października, więc od listopada można projektować kalendarz, a robiłem to w wolnym czasie którego nie zawsze mam wiele. Później czas na zapisy, no i zostaje miesiąc na drukowanie. Tak więc z reguły zawsze wszystko jest na styk koło świąt. Mnie też specjalnie nie cieszy pakowanie 150 wysyłek w święta![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ale jak sie ładnie uśmiechniemy to dasz radę,nie?![]()
To na przyszly rok zrobcie koperty i zapakuja wam w drukarni. Wiadomo. Cena troche wzrosnie. Zostanie tylko wydrukowanie etykiet z danymi adresowymi. Jak nie zapomne to zapytam sie orientacyjnie ile u nas taka przyjemnosc kosztuje.
Dere robił chyba wczoraj zakupy w tesco,co?Poznałem samochód na parkingu
![]()
Si senior choinke kupowałem
Wstępnie w czwartek będę odbierał kalendarze, wiec postaram się nadać wszystko w piątek. Tak więc szczęśliwcy powinni dostać przesyłki w wigilię
- UWAGA - - UWAGA - - UWAGA - - UWAGA - - UWAGA -
Dane adresowe są kopiowane z formularza, który wypełnialiście. Jeśli zdarzy się błąd w adresie w czego rezultacie nastąpi zwrot wysyłki, nabywca zostanie obciążony kosztami zwrotu i ponownego nadania.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70