Strona 41 z 54 PierwszyPierwszy ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał blackalfa166
    Cytat Napisał henekl
    jesteś na dobrej drodze
    :shock:

Cytat Napisał henekl
    jeszcze trochę pomyślisz i będzie audio
    :shock:

henekl, jak możesz takie rzeczy pisać ! dlaczego podjudzasz cały czas ?
    nie rozumiesz że juz się popisaleś i teraz nikt nie chce twoich bezczelnych rad ?
    opanuj się człowieku :x
    Zanim coś napiszesz to pomyśl przecież nic do ciebie nie pisałem tylko Do Maryjo , a jeśli chodzi o Maryjo jestem pełen podziwu i szacunku ponieważ sam doszedł do tego jak to podłączyć zawsze ceniłem ludzi którzy sami dążą do celu i im się udaje .
    Nic nie mam przeciwko temu że opublikuje to co zrobił jego wola co z tym zrobi i to też szanuję .

Maryjo napisał
    W filmie też nie ma audio takiego jak powinno być jest tylko komunikat jak jest przełączony na CD i to zaraz przed rozpoczęciem kawałka z CD hahahahaaaaa - więc nie wiadomo jak jest z komunikatami w trakcie grania muzy, na mój gust to u niego się to nakłada... co za bukiet (nic nie napisał a taki wylewny i konkretny) on się podpiął pod audio od zmieniarki i audio z VDO ma tylko jak gra mu CD jak chce posłuchać radia i nawigować to ma cisze - tyle wynika z tego filmu jak dla mnie.

Do Maryjo
    Gratulacje co do podłączenia vdo Dayton jesteś na dobrej drodze , a teraz co do audio bez względu co mam włączone to są komunikaty nie podłączyłem się pod audio cd jeszcze trochę pomyślisz i będzie audio tylko w mono .

Nikogo też nie podjudzam tylko staram się wyjaśnić czyjeś wątpliwości i wyprowadzić z błędu .
    Co do przytoczonego tekstu przez ciebie to jest wyrwany z kontekstu .
    Jedyne co mnie interesuje to koszty jakie trzeba będzie ponieść w związku z przeróbką nawigacji w alfie .

Kayrol
    Gość

Domyślnie

maryjo, co tam słychac w wielkim świecie, napisz mi na PW bo Ty masz zablokowane wysyłanie wiadomosci do ciebie xD
    Jak na złośc na allegro nie ma czytników daytona takiego jaki trzeba
    podeślij mi materiały co ? :wink:
    pozdro.

maryjo
    Gość

Domyślnie

Witam idzie do przodu, musiałem pojechać już na święta na drugi koniec Polski i dojechałem dzisiaj rano. Zabrałem wszystko ze sobą i kończę pisać opis. Pozdrowienia.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

nie musze ci doradzać chyba zebyś załozył swój osobny temat, co by tu juz nie robić większego bigosu niż jest.
    Wesołych świąt

Kayrol
    Gość

Domyślnie

maryjo, zginołeś w akcji ? ;> opisany opis opisu ? :roll:

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Maryjo jak idzie sporządzanie opisu?
    Wreszcie fabryczna navigacja w 166 mówi do mnie po polsku...

Kayrol
    Gość

Domyślnie

pewnie nie idzie i nie będzie

maryjo
    Gość

Domyślnie

Witam witam... sorry Panowie padł mi zasilacz od laptoka na wyjeździe. 8/ Dzisiaj rano wróciłem z urlopu świątecznego i po pracy siądę do tego. Mam też pewne przemyślenie na temat ściszania audio w trakcie emitowania komunikatu głosowego z navi. Strasznie zimno jest i nie wiem czy jak wyjdę z roboty to uda mi się to sprawdzić na polu. Tak czy siak jak dotrę do chaty to się odezwę i podeśle tyle co mam.

Jeszcze raz przepraszam wszystkich czekających, nie myślcie że to olałem. 8)

Pozdrowienia.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

maryjo, ja juz byłem pewien ze ktoś miał do ciebie interes zeby plany nie wyszły na światło dzienne :roll: haha, taka konspiracja :mrgreen: dobrze ze żyjesz :mrgreen:

maryjo
    Gość

Domyślnie

Hej, no właśnie wlazłem do domu. Szlag mnie trafi bo nie kupiłem do notka zasilacza a zjezdziłem pół Krakowa po pracy. Troche do dupy bo mam na nim wszystko... 8/

P.S.
    Jade jeszcze do kumpla ma takiego samego kompa to skopiuje na pena...