Strona 41 z 45 PierwszyPierwszy ... 313233343536373839404142434445 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 443

Temat: Zegarki klubowe TIMEX - ZAPISY ZAMKNIĘTE

jersey
    Gość

Domyślnie

To już pewnie nie odpowiedzą, gupie uje. A miałem nadzieję na nowy zegarek Jak nas tak olali to aż nie wypada od nich kupować zegarka, a szkoda bo RWD-6 wygląda bardzo ok.

Podpytałem szwajcarskich zegarmistrzów jak byłem ostatnio w firmie czy mają takie usługi. Jasne, żaden problem. W dowolnej ilości, nawet jedna sztuka. Pan płaci, pan wymaga. Ceny przystępne, od 1000. Franków

Więc chyba ten rok bez klubowych zegarków.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    SY
    Auto
    Julietta

Domyślnie

Panowie oprocz G.G. jest jeszcze Xicorr, do tego na KMZIZ jest uzytkownik nomen omen QuadrifoglioVerde, ktory zamawia/sklada fajne zegarki pt. Vratslavia Conceptum,
    Ostatnio edytowane przez adamku111 ; 11-02-2016 o 15:16

jersey
    Gość

Domyślnie

KMZIZ odpada. Zgłosił się do nas z propozycją jakiś facet od Vratislawi. Może nawet ten sam I trochę pokpił sprawę (w sensie sposobu reklamowania swoich produktów) bo go ciut wyśmialiśmy.

Xicorr... tego nie znałem. Ale sądząc po stronie raczej nie podejmą się zaprojektowania i zrobienia mini-serii (20 max) zegarków dla klubu w takiej cenie, jaką możemy zapłacić czyli ten 1000-1200 za sztukę. Zegarek Alfy może tak, bo mogliby go potem sprzedawać osobno, ale klubowy? Wątpię.

Jedyna szansa to zamówienie normalnych zegarków z grawerem. Graweru na tarczy w interesującej nas cenie raczej się nie zrobi, a na kopercie - fajnie mieć, ale większość tutaj będzie chciała zegarek na którym będzie coś o Alfie widoczne na pierwszy rzut oka. Więc też raczej odpada.

Użytkownik Rowerzysta Avatar michuw81
    Mieszka w
    Manchester - Nysa
    Auto
    159SW 2.0 170 Ti, Clio 1.6 E-Tech Alpine

Domyślnie

Szkoda, ze Gerlach tak do sprawy podchodzi. Moglby chociasz odpisac "nie"
    Ja zdarzylem juz sobie w miedzyczasie kupic do garnituru zegarek, oraz sportowy.

Sent from my HTC T528w using Tapatalk
    Always Loking For A drive

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    SY
    Auto
    Julietta

Domyślnie

jersey dlaczego watpisz?

G.G. zrobili limitke dla forum Porsche i po kilku zmianach zegarek jest dostepny w ich sklepie, zwie sie Lux-Sport.

Moze Xicorr im pozazdrosci?

Zupelnie nowy model odpada, ale moga wykorzystac istniejace koperty i mechanizmy a jedynie zrobic autorski projekt tarczy dla Alfaholikow. Oni specjalizuja sie w samochodowych inspiracjach vide Syrena, 125p, moze sie zainteresuja? Zapytac zawsze mozna.

Pytanie czy uzbiera sie 20-30 chetnych, cena detaliczna za Xicorra to ok. 1300PLN

jersey
    Gość

Domyślnie

Zapytać można (znaczy - Flatbeet może, jeżeli uzna że warto). Ja jakoś mam wątpliwości. Zrobić i wdrożyć wzór tarczy dla 20 osób a i to zakładając, że tylu chętnych będzie (mało prawdopodobne - wątpię, czy się 10 osób uzbiera)? Nie widzę tego. Trzeba będzie obejść się smakiem i zamówić sobie normalny zegarek.

Tu by można spróbować. Aż takiej indywidualności jak z GG się nie da, ale robią zegarki na indywidualne zamówienie nawet po 1 sztuce: http://www.leonprokop.pl

http://leonprokop.pl/boltcarbon.html - jakby w takim podmienić cyfry i sekundnik na bursztynowe i dodać napis Polski Klub Alfa Romeo?
    Ostatnio edytowane przez jersey ; 12-02-2016 o 10:37

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Tak zapytam, bo nie chce mi się tych 40 stron czytać.
    Szans na taką samą serie jak za pierwszym razem czyli Timexów rozumiem, że już nie ma ?
    147 powodów do zadowolenia

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał mattom Zobacz post
    Tak zapytam, bo nie chce mi się tych 40 stron czytać.
    Szans na taką samą serie jak za pierwszym razem czyli Timexów rozumiem, że już nie ma ?
    Póki co nic nie planujemy w tym temacie.

Panowie... z racji tego że nie mam za bardzo czasu ale też i dla tego że nie znam sie tak dobrze na zegarkach jak Wy to proponuje żeby ktoś z Was rozeznał sie w temacie zegarków u tych producentów, których podajecie i wtedy pomyślimy co dalej. Tak więc macie zielone światło żeby poszukać, popytać, rozeznać sie sprawie i dajcie mi znać czego sie dowiedzieliście Ja na temat zegarków jestem jak najbardziej na tak !

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    SY
    Auto
    Julietta

Domyślnie

jersey, zle sie wyrazilem, piszac autorska tarcza myslalem o akcencie, logo na istniejacej tarczy, ew. innym kolorze calej tarczy,

edyta:

napisalem do Xcicorr'a
    Ostatnio edytowane przez adamku111 ; 12-02-2016 o 13:59

jersey
    Gość

Domyślnie

Ja napisałem do Prokopa, zobaczymy czy się odezwą.

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka