Nie chce mi się dyskutować na temat ceny. Swoje zdanie powiedziałem odnośnie ceny, w sumie na swoim przykładzie-aucie i wycenie rzeczoznawcy dla ac.
Ps. Doskonały stan to też pojęcie względne...
Nie chce mi się dyskutować na temat ceny. Swoje zdanie powiedziałem odnośnie ceny, w sumie na swoim przykładzie-aucie i wycenie rzeczoznawcy dla ac.
Ps. Doskonały stan to też pojęcie względne...
Jak masz szczęście to do 40 tyś da się kupić sensowny egzemplarz, ostatnio mi się udało, natomiast trzeba mieć na uwadze że nie będzie to stan kolekcjonerski i takie sztuki sprzedają się w kilka godzin.
Tez szukalem qv do 40 tys , w Polsce brak czegos sensownego, w swiss dwie sprawdzone ale zaniedbane, takze tak od 45 tys cos ciekawego mozna trafic, ja zrezygnowalem z qv i kupilem wypasione 1.4 ma
Będę wdzięczny za weryfikacjęprzebieg i czy powypadkowy)
ZAR94000007008294
A warto kupic z tego ogloszenia?Moj budzet to max 30 tys i nie mialem nigdy do czynienia z alfami.Za odpo z gory dziekuje
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-salon-polska-1-4-120km-bezwypadkowy-klima-euro-5-ID6Dcc8F.html#12f2261439
Proszę o opinię na temat tego ogłoszenia:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-ID6Dd7Yo.html?
Jak tylko dostanę VIN to podeślę.
Cześć, prosiłbym o sprawdzenie VIN - zar94000007079497. Auto z polskiego salonu, trochę przeraża mnie przebieg - 202 tyś dla 1.4t multi air 170km jest znośny czy raczej szukać czegoś z mniejszym przebiegiem ?