Chyba skrzynka konkursowa jest przepełniona...a już chciałem być faworytem na lipiec...![]()
Niemożliwe... jaką wiadomość zwrotną dostajesz?
Mam poczte na wp. W zwrotnej wiadomosci dostaję, że skrzynka konkursfoto @ alfaholicy.org jest przepełniona i bym skontaktował się z administratorem...
tak dokładnie:
Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość adresowana do użytkownika konkursfoto@alfaholicy.org nie została dostarczona z powodu przepełnienia skrzynki tego użytkownika.
Skontaktuj się z nim w inny sposób i poinformuj o przepełnieniu skrzynki lub w razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty
Napisz mi na PW adres z którego wysyłasz maile. Skrzynka konkursowa nie ma limitów, więc to raczej niemożliwe![]()
Dobra wina leżała chyba po mojej stronie...rozdzieliłem zdjecia i tak wysłałem i doszłoWszystko jest ok
![]()
Do którego lipca można wysyłać zdjęcia na miesiąc lipiec??
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Pierwsza strona kolego wszystko pisze![]()
No brawo!!! A jednak dało się pokazać odrzucone zdjęcia. Ponad rok temu jak to proponowałem, administratorzy i ich koledzy z forum zapewniali mnie, że to głupi, niedorzeczny, zły pomysł. Jeszcze raz gratuluję zmiany zdania. Teraz pewnie jakąś fotkę prześlę w lipcu.