Mój numer to 517485557. Na imie mam Damian. Jakby co. To czekam na fona. Pozdro.
Mój numer to 517485557. Na imie mam Damian. Jakby co. To czekam na fona. Pozdro.
i to z forum mam te kolapozdrawiam
Witam. Ma ktoś jakiś kontakt z kimś kto potrafił by zakodować kluczyk. Bo mam dwa. Jednym otwieram auto a drugim odpalam. Jest to męczące. Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Belinię
- dzięki za mini spota (co najmniej dwie alfy)
i to na Szczygłowicach w tak szczególnych okolicznościach![]()
A ja dziękuję za tak długo wyczekiwaną przejażdżkę ArchiWszystko odbywało się oczywiście zgodnie z przepisami
ps. Bella wspaniała![]()
Witam
Chcę sie z Wami podzielić swoją radością zwiazaną z listem, jaki dzisiaj otrzymałem od Pana Zbigniewa Maurera. List jest odpowiedzią na moją prośbę dotyczącą stworzenia projektu logo dla Alfaholików z Gliwic i okolic (z którym to pomysłem nosiłem się od Naszego majowego spotkania w Knurowie). Właśnie otrzymałem list z odpowiedzią zawierającą szkice. Oto jego końcowy fragment, który pozwalam sobie załączyć, bo zawiera słowa skierowane również do Was:
"sprawia mi wielka przyjemnosc gdy dowiaduje sie o klubach z Polski a szczegolnie z moich rodzinnych Gliwic!Z przyjemnoscia zrobilem pare szkicow o ktore pan prosil, z nadzieja ze moga byc pomocne w opracowaniu waszej klubowej grafiki.
Serdecznie pozdrawiam pana oraz wszystkich Alfistow z ARGIO i mam nadzieje ze uda nam sie spotkac podczas mojej nastepnej wizyty w Gliwicach,
Zbigniew Maurer"
Pozdrawiam
Artur
![]()
Ostatnio edytowane przez Archi ; 26-09-2011 o 13:23
Sory że tak pytam. Ale kto to jest pan Zbigniew Maurer. I o jakie szkice kaman bo nie wiem o co chodzi???... Jeśli można wiedzieć oczywiście.
archi "widzę ze znasz wpływowych ludzi na mieście.. "dobra robota
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750