wyszukiwarka internetowa
Z wyszukiwarki (np. Google lub Onet)
Znalazłem wizytówkę za wycieraczką
Przez link na innej stronie
Od znajomego
Z prasy, telewizji, radia
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne
Na zlocie lub klubowym spotkaniu
wyszukiwarka internetowa
Ja trafiłem tu z forum Fiat Bravo II, gdyż we Fiacie miałem silnik 1.9 M-Jet 150 KM, taki sam jak teraz w Alfie 159 Berlina.
W czasie poszukiwań swojej pierwszej Alfy szukałem różnych informacji technicznych i Alfaholicy zdecydowanie najczęściej wyskakiwali w wyszukiwarce. No i znalazłem to czego szukałem, więc stwierdziłem, że warto się zarejestrować.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Zawsze przymierzając się do zakupu nieznanego mi samochodu wchodzę na największe forum tej marki i czytam i czytam i czytam... Jako, że alfaholicy nie mają sobie równych to bez problemu tutaj trafiłem. Google Twoim przyjacielem.
ja sie dowiedziałem a w zasadzie znalazłem poprzeaz internet 3lata temu
witam dowiedziałem sie z fb posiadam ar 156 1,9 jtd sedan 2002 rok oraz 156 1,9 jtd sportswagon z 2004 roku
Ja wiedziałem o forum juz przed zakupem alfy , natomiast na forum zalogowałem sie ze wzgledu na to ze widziałem w Płońsku Belle na felgach od GTA 156 , a poniważ sam szukam felg do swojej belli to skłoniło mnie to do zapytania sie wlasciciela o kilka Ciekawostek na ten temat , i to on tak jakby zaprosił mnie na Forum![]()
Niezawodny google
Witam, przyciagnal mnie tutaj bardzo dobry temat olejowy.
Dowiedziałem się w przeglądarce Google . Zakochany jestem w marce Alfa Romeo 166 .