maryjo, ja juz byłem pewien ze ktoś miał do ciebie interes zeby plany nie wyszły na światło dzienne :roll: haha, taka konspiracja :mrgreen:
AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ALE POMYŚLAŁEM O TYM SAMYMDD
maryjo, ja juz byłem pewien ze ktoś miał do ciebie interes zeby plany nie wyszły na światło dzienne :roll: haha, taka konspiracja :mrgreen:
AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ALE POMYŚLAŁEM O TYM SAMYMDD
witam opserwoje juz oddawna caly temat i czekam i szukam map do nawigacji fabrycznej ale chyba faktycznie nic sie nie da zrobic bez przerabiania , co myslicie o tym? tu dziala automapa i jest dokladniejsza a co najwazniejsze ma polske? problem w tym ze sygnaly jest rca a u nas jest potrzebny rgb+sync zeby podlaczyc pod icsa moze macie jakis link do konwertera w miare taniego? lub schemat ?
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=524356165
henekl, witaj mam pytanie odnosnie nawigacji w alfie 166 tzn znalazlem takie cos http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=524356165 chcialbym sobie cos takiego zamontowac w ktoryms tam poscie napisales ze na allegro sa konwertety z video na rgb fakt sa ale czy to da napewno dobry efekt? i 2 pytanie czy masz moze rozpiske pinow przy nawigacji? jesli tak czy moglbys ja jakos udostepnic jestem sklonny nawet zaplacic poniewaz niechce mi sie rozbierac calego icsa i mierzyc wszystkiego to duzo roboty z gory dzieki
chyba jednak nie śledziłeś zbyt dokładnie tematu :wink:Napisał _lukasz_20
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
chyba wogóle nie śledził.Napisał alfasound_mania
Chyba Ci nie udostępni.
udostepni czy nie najwyzej poczekam az sie cieplo zrobi i sam pomieze to nie jest duzy problem zeby to pomiezyc ale jest zimno a mieszkam w bloku wiec poczekam jak bedzie cieplej ale warto bylo spytac , zawsze byloby mniej roboty , co do konwerterow znalazlem na allegro za 280 i podobno maja tez uzywke za 220 kolo otwocka i mowia ze dzialac bedzie na 100% wiec z montarzem niebedzie problemu a bedzie to duzo lepsze niz czytnik vdo bo na tym jest i automapa i tomtom a sa one dokladniejsze
CierpliwościNapisał _lukasz_20
maryjo napisał ;
Niebawem podam wam link do nowego tematu, autor obecnego tematu chyba wybiera się do jakieś kliniki psychiatrycznej. Założę go na dniach(jak mnie grzebanie wciągnie i będą rezultaty), gdzie opisze dokładnie na jakim jestem etapie i wsadzę całą dokumentacje jaką mam a to jest to co mam ogólnie do tego teraz:
- piny w MS5100/MS5000 wszystkie wtyczki
- piny w ISC wszystkie wtyczki
- piny we wtyczce w bagażniku
- płyta z PL z 2008 do MS5100/MS5000
- płyta do zmiany języka (nie ma na niej Polskiego) i upgradu softu w MS5100/MS5000
- płyty 2007/2008 "cała" (oczywiście brak w nich Polski) europa do oryginalnego NAVI G3
hmmm... to chyba wszystko.
mi wystarczy tylko opis pisow w bagarzniku reszte mam
wklejam to ponownie - prześledź jeszcze raz dokładnie temat bo wydaje mi się że nie tędy droga....