Rozmawiałem przed chwilą z facetem z Prokopa. Nie ma problemów z dowolną liczbą zegarków (od 1 w górę). Logo AR odpada - nie ma co się bić, nie wykona tego ze względu na prawa autorskie.
Zegarek byłby oparty na tym: http://leonprokop.pl/boltcarbon.html
Zaproponował jasne cyfry (możliwa zmiana czcionki) i czerwony sekundnik, stalową, matową kopertę i grawerunek na deklu. Plus napis "Polski Klub Alfa Romeo" na tarczy. Pasek indywidualny dla każdego zegarka, możliwe też że indywidualny "grawerunko-malunek" samochodu na deklu więc można by wstawiać różne Alfy - każdy swój model.
Czas oczekiwania jakieś 1,5-2 miesięcy.
No i najważniejsze czyli cena: okolice 1000 PLN za sztukę, możliwe że trochę taniej (zależnie od liczby zamówionych zegarków). Ale raczej nie drożej niż 1000 za sztukę. Nie wiem jak Xicorr, ale to co mówił brzmiało fajnie. Jeżeli byliby chętni można by też uderzyć do Alfa Club - może ktoś od nich też byłby chętny. A nuż cena byłaby jeszcze niższa. Ale to już w gestii szefostwa naszego klubu
Ma mi jeszcze przesłać szczegółowe informacje, jakiś katalog czy konfigurator. Dostanę to jeszcze opiszę co i jak.