Po takie rondellki 18 "zapraszam do mnie. Te na zdjęciu powyżej, też pochodzą ode mnie.
Mam na stanie taki komplet, ale już są zarezerwowane.
Niebawem będą następne
Pozdrawiam.
Rafał
Po takie rondellki 18 "zapraszam do mnie. Te na zdjęciu powyżej, też pochodzą ode mnie.
Mam na stanie taki komplet, ale już są zarezerwowane.
Niebawem będą następne
Pozdrawiam.
Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 25-11-2014 o 14:09 Powód: Dodano
Tu jest sw kolegi Misiu na tych felgach. Myślę, że się nie obrazi za wstawienie:
Tak wygląda moja na tych samych:
A tak kolegi Rafała:
Również czarna, kolegi Pawła. Tak samo ufam, że się nie obrazi
![]()
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 25-11-2014 o 16:34
Moim zdaniem to jedne z lepszych 18" felg do 159.
Zastanawiam się jak wyglądały by w kolorze grafitowym.
Pozdrawiam.
Rafał
Mariusz ,przesadziles,nie gadam z Toba![]()
Fajne te "rondle" . W 19" to było by mistrzostwo świata ale i tak są super . Szprychę 159ka lubi oj lubi .
bardzo ładnie to wyglądachyba jednak zakombinuje i kupie takie
tylko niestety z rozstawem 5x112 ale śruby pływające i pierścienie centrujące załatwią sprawę
![]()
Jeśli mogę Ci coś doradzić, to bierz te rondellki od Miśka. Wiem co mówię, bo miałem u siebie taki wzór jak na zdjęciu powyżej i te, które ma na sprzedaż Misiek. Moim zdaniem te ze zdjęć powyżej są świetne, ale te, które ma Misiek są jakby bardziej delikatne i lepiej pasują do bryły 159. To tylko moje spostrzeżenia, bo miałem oba komplety i widziałem na żywo na samochodzie i ja te właśnie bym wybrał. Nawiasem mówiąc cena jak za 18" którą proponuje Misiu jest co najmniej atrakcyjna...
Pozdrawiam.
- Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 26-11-2014 o 20:00
Wiem wiem że cena jest ok. Tym bardziej że w idealnym stanie. Zima idzie i cały czas się waham czy kupić coś teraz czy na wiosnę dopiero. A te 18 "rondle" co miałem do kupienia sprzedane :-/
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !