Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widokDawno 155-ki nie widziałem na ulicy.
Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widokDawno 155-ki nie widziałem na ulicy.
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Pozdrowieniaa dla shemagonish'a (chyba) mijanego dzisiaj w Niedźwiedniku, łapka i światełka były. Od razu ją wypatrzyłem ale pewien nie byłem, gnałem sobie do szkooły.![]()
Dziś po 17 na zachodniej 166 ze spalonym jednym xenonem
Pozdrawiam
Ekierto widziany na ulicy Kani w Opolu koło 16.15 ja wyjeżdzałem z podwórka sądu w przeciwną stronę:p
Fotka musiala byc jakos z pol roku temu zrobiona. Stalem tam na pomiarach natezenia dzwieku. O ile pamietam, to motocyklista potacil kogos z 50m wczesniej. Ten znak, pod ktorym stoje, to zakaz postoju![]()
Ostatnio edytowane przez Vinc ; 07-03-2013 o 02:57
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
Faktycznie, wyjeżdzałem z uliczki i widziałem srebrną 166 wyjeżdzającą w prawo z podwórka sądu..
Też to oglądałem kilka dni temu
I mówię, że "O tam było widać przez chwilę AR na ramkach klubowych", to tylko usłyszałem, że już jestem za dużym maniakiem i mam zwidy ;D
A jednak nie wydawało mi się..
I dokładnie motocyklista kilkadziesiąt metrów przed Twoją AR potrącił pieszą na pasach..
Ostatnio edytowane przez Ekierto ; 07-03-2013 o 08:38