Michał, to jak już ogarniesz sprawę z Panem Nagórskim, to poproś go żeby przykulał się MontrealemPowiedz mu że będę miał przy nim wartę i będę lał kijem po łapach jak ktoś będzie chciał macać
![]()
Michał, to jak już ogarniesz sprawę z Panem Nagórskim, to poproś go żeby przykulał się MontrealemPowiedz mu że będę miał przy nim wartę i będę lał kijem po łapach jak ktoś będzie chciał macać
![]()
Ok czytam wszystko chociaz przyznaje wywody Ligara sa dlugie i mnie meczawniosek mam jeden... Moge przyjechac na 3 noce jak sobie sam zabookuje pokoj/domek, na tor tez bym chcial (chociaz tor jakis takis bez lukow
), gadzetow nie dostane (chyba ze z kogos zerwe koszulke - Ligar pilnuj sie!)... Ale chyba wodki sie z Wami bede mogl napic czy to tez tylko dla "pelnowartosciowych zlotowiczow" przywilej?
Sent from my iPhone
Ostatnio edytowane przez grzdylu ; 12-02-2014 o 22:31
Born to be wild.
Pomysł z Nagórskim fajny, dla grona miłośników marki powinien to być fajny akcent. A jak nie to pewnie i tak wycieczka się wybierze do niego po zlocie![]()
Facet związany z marką to i owszem zprosic go można bo pewnie nie wie co to za typy te alfoholicy ale zeby mu opłacać pobyt! To co to za sponsoring zlotu?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Taki mały OffTop xD. Na samym początku byłem zainteresowany zlotem ale termin lekko kolidował (tydzień przed moim urlopem) Dzisiaj w pracy patrzę a tu info, że zlot od 18 do 24 sierpnia xD... Miałem ze znajomymi jechać do Chorwacji ale chyba ich przekonam, że warto wybrać się na zlocik :] Trzeba to jeszcze ogarnąć ale mam nadzieję, że i ja się pojawię czyli południowa część PL>
A co do Pana Nagórskiego to pomysł ciekawy i (jak już dużo osób piszę) byłby to ciekawy akcent i bell w pięknym stanie
PZDR siroccoxp
Pomysł z tym Panem Nagórskim spoko. Rok temu podczas jednej z pijackich rozmów z Mateo i Rafałem padł pomysł zrobienia "dnia klasyka" aby posiadaczom Car of the Year 156, 147, 166 uświadomić, że alfa to nie tylko najlepszy na swiecie JTD, 2,5 litrowe V6 i sypiące się na polskich drogach wahacze... Z tego co mówicie gość wpisał by się idealnie w taką ideę. Proszę zatem skontaktować się z Panem doktorem (WTF?) czy byłby zainteresowany i jakie stawia warunki swojego uczestnictwa.
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Po prostu się w głowach sponsorom i organizatorom poprzewracało :v pierw po 4C na głowę a teraz jeszcze Zagato i Montreala chcą, szok :v :v wstydźcie się panowie![]()
~ taka była piękna ! :C
Nie jest powiedziane, że nie dostaniesz - mówiłem, że nie zgadzam się na formułę o której pisaliście, że każdy może sobie wykupić pakiet z gadżetami zlotowymi. Wszystko zależy od wielu zmiennych... Możesz być jednak pewny, że nie będziesz niezadowolony. Zresztą czy kiedykolwiek byłeś jak się pod czymś podpisywałem?![]()
na marginesie to odbierz to Q2 w końcu
Rok temu było tyle koszulek, że starczyło nawet dla ludzi co brali udział tylko w evencie na torze w Kielcach. Miły upominek którego nikt się nie spodziewał wiec nie marudźcie już o te gadżety. Zrobimy co w naszej mocy, żeby każdy w tej materii był zadowolony - to wam mogę obiecać.
Jak postawisz to oczywiście że będziesz mógł się z nami napić. Możesz też wziąć kuzynki - jeśli ładne
- - - Updated - - -
Dlaczego ? Może przyjedzie za zupę (to mu ją postawię) albo za 400 zł czyli równowartość tego co Art. Dom chce zapłacić ? Andrzejku tracimy coś ? Jedno jest pewne zlotowicze to tego interesu nie dołożą.
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Nie no Ok jak ktoś mu chce zasponsorować pobyt ja nie mam nic przeciwko ale co to ma wspólnego ze sponsorowaniem zlotu?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995