a bierzhaha Kiedy jakiś spocik?? Lukasz cos sie nie odzywa, tiger tez, reszta tez milczy :/ CO jest?!
a bierzhaha Kiedy jakiś spocik?? Lukasz cos sie nie odzywa, tiger tez, reszta tez milczy :/ CO jest?!
Wszyscy chyba ciężko zapracowani![]()
![]()
Trudno znaleźć rozsądny termin gdy już ok. 15:30 robi się ciemno![]()
ciemnosci sie boisz?![]()
chyba że swiatel nadal nie zrobiles![]()
ahh no masz. Rozgryzles mnie.:/ Szkoda ze mam bogatsze wyposażenie, oraz mocniejszy motor. Wiec czego tu sie wstydzic?zobaczysz jaki kolor zabłysnie na mej 47 na wiosne, a szczeka ci opadne i zezłomujesz swojego grata
jako ze nikt nie chce zaczac tematu itp to ja zaczne. Podam na koniec miesiaca/pierwsze dni grudnia kiedy moge sie spotkac w grudniu. Komu bedzie jakis dzien pasowal, niech pisze . I sprobujemy dopasowac to jakos![]()
Na razie nie mam za bardzo czasu na nic. Poza tym zajmuję się flokowaniem, które zaczyna pochłaniać wolne chwile. Jak uporam się z roverem zabieram się za bellę, która ma poflokowaną tyną półkę później dorzucę parę elementów.
Ja kończę pracę o 15 więc jak coś to popołudniu mogę wpaść chyba że coś wypadnie, po za tym niestety ciemno już po 16 ale jaśniej póki co nie będzie więc najwyżej znajdziemy jakąś oświetloną miejscówe, pod leroyami itp chyba zawsze się palą lampy jak by co hehe![]()
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka