Zna ktoś miejsce gdzie starannie i dokładnie wyregulowali by mi maskę na srubach? Jest troche krzywo spasowana. Zapewne jakiś lakiernik/blacharz poradzilby sobie z tym najlepiej?
Zna ktoś miejsce gdzie starannie i dokładnie wyregulowali by mi maskę na srubach? Jest troche krzywo spasowana. Zapewne jakiś lakiernik/blacharz poradzilby sobie z tym najlepiej?
Potrzebuje pomocy.
Przebrnąłem przez te wszystkie tematy i trochę mam bałagan w głowie.
Reasumując, gdzie mogę zostawić AR159 celem regeneracji turbo + przeprowadzenie podstawowych akcji serwisowych w niskiej cenie? Warszawa, ew. gdzieś skąd wrócę ZTM.
Kojarzy ktoś taki zakład w Warszawa na ulicy Bema (jest to droga jak się jedzie na dw. Zachodni żeby dojechać od strony Tunelowej)?Jest taki duże logo AR, mam tam dosyć blisko, serwisował tam ktoś auto?
Możesz zostawić w Kobra Mechanik na ul Sławińskiej 15 na woli. Oni mają sporo dobrych opinii na dobrym mechaniku. Mi regenerowali turbo 1,5 miesiaca temu. Koszt regeneracji to 1100zł plus 400zł robocizna.
Nie wiem czy w warszawie znajdziesz taniej.
tutaj masz link do fejsa bo strony www nie mają
https://www.facebook.com/pages/Kobra...=page_internal
Sprawdzałem, a później robiłem zawieszenie. Dość konkretne sprawdzenie w mojej obecności, pokazane dokładnie paluchami co i jak. Później wymiana 4 wahaczy i poprawka małych dupereli wiszących pod autem - osłon termicznych itp. Wszystko ok, cena również.
Robią głównie włoskie auta, byłem kilka razy, ruch po autach widziałem. Na plus wolne terminy i punktualność (ale nie było większych problemów przy wymianie).
Od siebie polecam.
Robiłem teraz kompletne zawieszenie w 166, podejście do klienta rewelacja, punktualność rewelacja, jakość rewelacja.
Polecam.
Witam, szukam sprawdzonego warsztatu w Warszawie gdzie mi zrobią porządek z klapami wirowymi ( czytaj usuną )
Z góry dzięki za pomoc.
Jakiś godny polecenia i tani tłumikarz w Warszawie lub okolicach? Polecicie kogoś? Dzieki za info.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka