Może źle interpretowałeś sugestię, auta są generalnie po "różnych przygodach" , a "pytania rozwiążą oględziny auta" oznaczają ,że były nieznacze uszkodzenia, co można zdiagnozować na pierwszy rzut oka.
A jeśli chodzi o zakup w "całości" samochodu od "rodowitego "zaodrzanina" to radzę faktycznie pooglądać ogłszenia chociażby na mobile.de i potem powiedzieć, że każdego Polaka stać na zapłacenie Niemcowi złotówkową kwotę wartość samochodu, z małym i w pełni udokumentowanym przebiegiem tylko, że w EURO.
Powodzonka.
Ostatnio edytowane przez PIK-PK ; 29-11-2020 o 18:16
Zwłaszcza, że ostatnio kurs E nie sprzyja sprowadzaniu aut.
Dobre zauto z za zachodniej granicy bedzie kosztowac tyle co unas jedne z droższych sztuk na alle i olx
Ja kupiłem od rodowitego Szwajcara w pełni sprawny z niskim przebiegiem i prawie full opcja w sierpniu za 4 dyszki na gotowi , także te wszystkie igły od handlarzy w okazyjnych cenach pewnie stały gdzieś u Turka na końcu placu pod drzewem
W Szwajcarii jest tylu imigrantów, że z tym rodowitym Szwajcarem to bym uważał.
Wiem , wiem ale na fotkach z fejsa wyglądała na czystej krwi aryjkę.
Zdjęcia szkody masz na https://www.autobaza.pl/historia-poj...2-39adac1e1e2a wygląda na lekką kolizje tyle że poduchę wywaliło, wygląda że warto dokładniej obejrzeć.
- - - Updated - - -
Zdażają się, kolega kupił staroć z przebiegiem zaczynającym się od 2xx.xxx ale za to stan jak z fabryki, dziadek miał prawko z ograniczeniem do miejscowości w której mieszkał i okolic. dodam że kolega mieszka od wielu lat w Szwjcari i to był zakup lokalny od prawie sąsiada, za to nawet dziadek znał wartość auto bo tej cenie w PL kupił by dużo młodzego i pewnie lepiej wyposażonego, Szwajcar to nie idiota co oddaje za darmo.
Hej, pomóżcie proszę laikowi w ocenie ogłoszenia. Wiecie może cokolwiek na temat tego egzemplarza? A może widzicie na zdjęciach albo w samym ogłoszeniu coś, co powinno wzbudzić wątpliwości?
https:// cutt. ly/HhWsqKD - link do OTOmoto
Historia sprawdzona po VINie niby jest zbieżna z tym, co sprzedający pisze a krzywa narastania przejechanch kilometrów przypomina prostą. Może zauważycie jednak jakiś oczywisty szczegół.
Z góry dzięki za pomoc!
---rozwiązane---
pacjent nie wart uwagi
ZAR94000007210552
Ostatnio edytowane przez KepleRPL ; 08-12-2020 o 00:41
Krótka piłka - co było?? Kolejnym sie przyda.
Zderzaki wymienione z AC (widoczna różnica odcieni), malowane drzwi przednie i tylne lewe, nad którymś z kół z lewej strony grubsza warstwa szpachli, spod głowicy wyciek. Szkoda.
ZAR94000007210552