ja wpadne jutro do was. Tomka wez proszze kabello do kompa to mojej alfkino i kompa
ja wpadne jutro do was. Tomka wez proszze kabello do kompa to mojej alfkino i kompa
Hejka Michu to ja z toba rozmawialem o materiale do mojej 156 jutro bede to pogadamy
---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
Jak halogeniki poszukales? Pozdro
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Tomek ja tez jakbys mial kabelek to podpiolbym sie swiece chce sprawdzic moj kumpel z ta159 jutro odpada ma imprezke w domu
ok zadzwon o przypomnij mi zebym wzial swoj kabelekzle przeczytalem myslalem ze ty sie nie pojawisz do juterka
pojawie pojawie, nie ma co sie martwić![]()
Michu35, trafisz na lotnisko bez problemu? Czy znów Ci poprawić średnie spalanie![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
slavol trafie trafie a za tobą już nie jade bo adrenalina skacze za mocno:-) do zob o 15. dzisiaj będę jechał od strony wągrowca. oczywiście żartowałem jeżeli chcesz będę ok 14,30 przy stacji. ale tym razem jak nadaję tempo hehe
Elo
Do której będziecie?? bo ja o 13 startuje z Ostrowa Wlkp a chciałbym się z Wami spotkać. Pzdr
spotykamy sie o 15 na lotnisku i tam zostajemy jakis czas mysle ze do 16 a pozniej przenosimy sie w cieple miejsce na kawke zdarzysz
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
spocik fajny jedni sie pojawili drudzy po jakim czsie uciekli dzieki wytralym do konca oto kilka fotek![]()
![]()
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
i jeszcze na koniec postu dostalem mandacik nie wiem za co za jazde 81 w miescie na dwu pasmowce bo mi sie mondeo wlekło a po drugie koledze sie alfa popsula to wyzsze cele do nastepnego
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
i jeszcze nawarzniejsz podziekowanie dla radka za zrobienie zdjec
dzięki chłopaki za udanego spota. wpadne do was znowu za kijka tyg. no i zapraszam do poznania
specjalnie dla prezesa czyli mnie i vice i buszmeno wyslalem fotki na zdjecie miesiaca![]()
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 27-02-2011 o 22:41