widzialem ostatnio program motoryzacyjny na discovery czy gdzies tam...
odnawiali jakiegos starszego leksusa, biale kolsze, felgi itp, wsadzili tez hidy do zwyklych kloszy... rzecz dziala sie gdzies na wyspach chyba
p.s.
locko145 gdzie zamontowales przetwornice u siebie bo planuje zakup czegos takiego XENON KSENONY ZESTAW HID H7 H 7 bySIEMENS F-VAT (604391616) - Aukcje internetowe Allegro.
gonzo, przeciez to H7
w ofercie tez maja h1![]()
gonzo tam jest troche miejsc obok filtra powietrza i zbierniczka z plynem chlodniczym ;p
zrobie zdjecia i Ci wyśle jutrojak to wyglada
zero kabli
![]()
tez tak wlasnie myslalem zeby to tam upchnac![]()
koles pisze ze na chipach simensa sa robione, daje rok gwarancji wiec chyba sprobuje![]()
od strony filtra masz taka blaszke ja ja poprostu odgialem do gory wcisnalem tam przetwornice i zaklepalem do dolu tak ze wogule przetwornicy nie widaca z drugiej strony jest przed zbiorniczkiem dokladnie to jest tam taka wneka
pasuje idealnie
jakby z tego
ale jest jeszcze ta oslonka czy jak to tam sie nazywa w kazdym badz razie chodzi mi o plastik od wnetrza reflektora ja go lekko rozcialem z boku bo kable z przetwornicy sa troche grube
gonzo nie patrz co tam pisza bo prawda to bajki ja kupielm niby made in germany a to chinszczyzna bylaale nie narzekam chociaz dalem za nie troche
![]()
dobrze napisane 4300k daja ladne biale swiatlo 6000k jeszcze tez w miare ale powyzej to juz sa zarniki nastawione bardziej na kolor jak ja mam 12k to sa fioletowe ale ustawione jak caly moj przod auta bardzo nisko...
gonzo jak cos potrzebojesz to piszuwazaj zeby nie spalic przetwornicy
a to akurat nie problem...
powodzonkai rob zdj z efektami
![]()