my planowaliśmy zabrać ze sobą większą ekipkę z okolic, więc jak się uda to kilka samochodów przyjedzie![]()
my planowaliśmy zabrać ze sobą większą ekipkę z okolic, więc jak się uda to kilka samochodów przyjedzie![]()
Ja proponuje to samo miejsce co ostatnio ..........bo chyba było godnie........??to po co kombinować
jeżeli mam być szczery to moim zdaniem ośrodek tyłka nie urywał. Nie skarżyłem się nigdy i nikomu, ale uważam, że nic specjalnego. Łazienki były w porządku, nawet bardzo. Ale u nas się np trafił grzybek na suficie, wyposażenie pokoi średnie, meble dość przedpotopowe. Reasumując, za 50 zł od osoby sypiałem w lepszych warunkachDla tego ja osobiście proponuję zmianę. Poza tym jak co roku będziemy spotykać się w jednym ośrodku to może w końcu być nudnie
Ale to tylko moje sugestie
co do miejsca to jeszcze nie teraz. mam pytanie czy tak jak ostatnio 2 dni czy moze od 3 dni? znaczy piatek wieczor sobota i niedziela ?
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
To też zależy od tego co można by robićjak przewidujecie jakieś atrakcje, zwiedzania, rajd, itd to myślę, że można pokusić się o 3. Tak żeby większość każdego dnia była zorganizowana
witam szkoda ze tak pozno zobaczylem , ale w przyszlym roku pisze sie