Strona 44 z 54 PierwszyPierwszy ... 3435363738394041424344454647484950515253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

dziadek50
    Gość

Domyślnie

Chyba nikt nie założył navi i dlatego taka cisza. Jestem na forum od niedawna i jako posiadacz Alfy 166 z wielką uwaga przeczytałem dokładnie cały temat i jak dla mnie jedno jest jasne. "Dwaj" panowie, Henkel i Maryjo ładnie sobie zadrwili ze wszystkich na Forum. Dlaczego przy słowie "dwaj" użyłem cudzysłowu? Dla mnie to jest jasne. Henkel i Maryjo to jedna i ta sama osoba.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto
    AR 166 2,4 JTD

Domyślnie

Witam to fakt ze Jan123456 zasluguje na slowa najwyzszego uznania mnie rowniez bardzo pomogl w zalozeniu DSP do mojej wspanialej AR166 JTD. POZDRAWIAM.

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dziadek50 Zobacz post
    Chyba nikt nie założył navi i dlatego taka cisza. Jestem na forum od niedawna i jako posiadacz Alfy 166 z wielką uwaga przeczytałem dokładnie cały temat i jak dla mnie jedno jest jasne. "Dwaj" panowie, Henkel i Maryjo ładnie sobie zadrwili ze wszystkich na Forum. Dlaczego przy słowie "dwaj" użyłem cudzysłowu? Dla mnie to jest jasne. Henkel i Maryjo to jedna i ta sama osoba.
    ,,Dziadek50" Wielka pomyłka .
    maryjo odezwij się bo nas mylą

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    jelenia gora

Domyślnie

Jeszcze troche i emulator nawi będzie gotowy,jestem w trakcie programowania pica,atmel jest tańszy ale sie rozjeżdza/chyba winne są kwarce/Emulator po to aby nie było widać skali mapy ze starego czytnika.kol Henkel to nie ta sama osoba co kol.Maryjo tak mi się wydaje,nie mnie to oceniać.
    Ostatnio edytowane przez jan123456 ; 07-06-2009 o 18:41

Kayrol
    Gość

Domyślnie

czy to znaczy,ze doczekalismy się polskiej mapy w naszych Alfach ?
    Jestem pełen podziwu.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    jelenia gora

Domyślnie

Cytat Napisał Kayrol Zobacz post
    czy to znaczy,ze doczekalismy się polskiej mapy w naszych Alfach ?
    Jestem pełen podziwu.
    Nie chodzi mi o mape do orginalnego czytnika,proszę nie mylić pojęć.Do prawidłowej pracy vdo dayton wymagany jest stary czytnik .Dla potwierdzenia powyższej tezy proszę obejrzeć zdjęcia kol.henkla na których widać skalę powiększenia,lub na foto poniżej.Tego nie zlikwidujesz bo jak odłączysz sygnały Rx i Tx ze starego czytnika to po włączeniu nawigacji jest lipa brak obrazu.Kol Kayrol zadzwoń przekaże ci ustnie jak podmienić /podstawić/czytnik vdo dayton ,a Ty zrobisz manual dla wszystkich,i będziesz wychwalany pod niebiosa.Dostałem zapytanie czy do lybry bez orginalnej nawi idzie podłączyć vdo dayton,wydaje mi się że jest to wykonalne tak jak do alfy bez orginalnej nawi jednak na forum lancii brak chętnych do współpracy tu jest więcej chęci do współpracy. Na codzień montuje różne wynalazki do różnych furmanek i wierzcie makaron jest najbardziej popi......,wyjątej to stilo z orginalną nawi tam to jest jazda.
    Ostatnio edytowane przez jan123456 ; 07-06-2009 o 19:11

Mientas2
    Gość

Domyślnie

W tej dziedzinie jestem calkowicie zielony ;/
    posiadam oryginalna nawigacje jak tu:
    NAWIGACJA ALFA ROMEO 166 PANEL (646712478) - Aukcje internetowe Allegro
    i czy na tej tez da sie zrobic polska mape ? b

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał jan123456 Zobacz post
    Jeszcze troche i emulator nawi będzie gotowy,jestem w trakcie programowania pica,atmel jest tańszy ale sie rozjeżdza/chyba winne są kwarce/Emulator po to aby nie było widać skali mapy ze starego czytnika.kol Henkel to nie ta sama osoba co kol.Maryjo tak mi się wydaje,nie mnie to oceniać.
    Brawo brawo jan123456 - będzie działać .
    Tylko nie wszystko w nim zapiszesz .

dziadek50
    Gość

Domyślnie

Może i pomyłka Henkel ale jak widzę Maryjo nie przychodzi na pomoc!!! Z Wami to jak w piosence "Pojawiasz się i znikasz..........." :-)