Kolego jest wątek dedykowany skrzyni i oleju w zakładce Mito/Giulietta. Przeczytaj i tak olej się wymienia.
Kolego jest wątek dedykowany skrzyni i oleju w zakładce Mito/Giulietta. Przeczytaj i tak olej się wymienia.
Witam ja natomiast szukam Giulietty w wersji qv może ma ktoś swoją na sprzedaż ? Albo ktoś zna kogoś kto ma taką Giuliettę na sprzedaż interesuje mnie tylko przedlift z manualną skrzyni. Jeszcze jedno pytanie czy ewentualnie warto brać pod uwagę egzemplarze z zagranicy np po lekkich szkodach?
To prawda, ale nie każda naprawa blacharska musi byc droga.
Inna sprawa, że samochów poniewielkiej szkodzie u nas tracie mniej na wartości niż za granicą gdyż tam jest i drożej i gorzej w kwestii napraw poza autoryzowanym serwisem. Kolega wyjeżdżal do zachodniej europy włąsnie by tam naprawiać auta w turach po 2-3 tygodnie. Płacili mu więcej niż w PL, ale i tak mniej niż swoim. Wilk syty i owca cała.
Niektóre naprawy przysyłano mu do PL (drogie auta 100-200k) gdyż tu różnice już były w dzieisątki tysiecy.
Nieiwelkie uszkodzenia nie dyskwalifikują w moich oczach auta, ale warto widzieć zdjęcia.
Na koniec auta z USA w znakomitej większości przyjeżdżają uszkodzone i są naprawione, ale są tańsze i nikt sie nie obraża (bo jest z USA??).
Cześć,
Czy mogę prosić o sprawdezenie:
ZAR94000007142994
Z góry dzięki
Dla zainteresowanych co do powyższego, sprawdziłem:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-distinctive-dna-salon-pl-170km-panorama-czujniki-skory-ID6DCiYv.h t m l
Ostatnio edytowane przez Aras333 ; 11-02-2021 o 18:12
Ja pierd..... I uważacie że auto to złom. Podam przykład z własnego podwórka , żonie w korku gość przyrysał tylny zderzak , nic się nie stało oprócz odciśniętej lekko ramki tablicy , wszystkie wzmocnienia , i inne ele. nie naruszone , wycena naprawy w serwisie 3700 zł . Ludzie ocknijcie się , nie kupujecie nowych samochodów. Trzeba bardzo dokładnie sprawdzać , mierzyć powłokę lakierniczą i jak jest to zrobione prof i zgodnie ze sztuką to dlaczego omijać.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Miałem to samo napisać.
Miałem dojechany zderzak przedni przez cofającą bezmyślnie panią i wypłacone 3000 zł, a wymieniłem tylko scudetto zostawiając zderzak z jakimiś ryskami.
Nie rozumiem ludzi, którzy kupują samochód używany, a chcą mieć niemal nowy z minimalnym przebiegiem i bez jednej ryski. A nie daj Boże z jakimś elementem lakierowanym..
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka