Czy silnik 1.4 170 KM Multiair toleruje krótkie dystanse czy lepiej skrócić interwały wymiany oleju do np pół roku?
Czy silnik 1.4 170 KM Multiair toleruje krótkie dystanse czy lepiej skrócić interwały wymiany oleju do np pół roku?
W Lublinie stoi "srebrna" a tak naprawdę kolor moonlight giuleitta 1.4 170KM ASO 1 właściciel 115 tys km.
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-salon-pl-od-nowosci-w-rodzinie-ID6DG575.html#gallery-grid
VIN: ZAR94000007301499
Wedlug mnie nie warta zakupu- zmeczona.
Oglądałem ja na miejscu niestety jest dużo więcej usterek niż na zdjęciach/przez tel.
Przebieg ok, nie bity (spr. Miernikiem) choć przednie błotniki nie pasują do reszty (opinia serwisu).
Samochód pomimo niskiego przebieg zmęczony. W środku tu coś odpada, tu coś zarysowane, nawet pocięte.
Pod maską duży wyciek oleju widoczny na pokrywie od silnika. Na pewno poci się z pod uszczelki zaworów, cięgła oraz chyba chłodniczki oleju (ocena serwisu).
1 właściciel a tylko jeden pilot i kluczyk serwisowy.
Przednia lewa lampa problem z światłami led - dioda przepalona. Odprysk na klapie. Korozja przedniej maski. Przedni tylny zderzak uszkodzony itp. Itd.
Pomimo atrakcyjnej ceny według mnie zakup nie opłacalny. Sprzedawca nie chętny do opuszczanie ceny.
Dodatkowo samochód wzięty na firmę i pomimo umówionej wizyty dużo wcześniej nie przygotowana umowa z leasingiem potwierdzająca spłatę. Tylko pokazany przelew na tel....
Ostatnio edytowane przez dam_1 ; 13-03-2021 o 15:38
Osoba która chciała się ze mną skontaktować prosze o podanie w wiadomości priv nr telefonu do siebie. Nie mogę przez telefon odpowiedzieć ma wiadomość :/
Dzień dobry wszystkim. To moja pierwsza wiadomość. Od dłuższego czasu rozglądam się za Giuliettą w budżecie 30k-55k.
Jeśli ktoś posiada dostęp, uprzejmie proszę o rozkodowanie VIN ZAR94000007081296, z naciskiem na przebieg i naprawy.
Pozdrawiam.
Mam swoją Julkę w takim budżecie do sprzedaniaW razie pytań proszę o kontakt na priv. 170KM pierwszy właściciel, bezwypadkowa.
-Sprzedana-
Ostatnio edytowane przez TILT ; 31-03-2021 o 22:23
Giulietta 1.4 MA / AR 147 JTDM 16V
Cześć ponownie zabieram sie za poszukiwania, tym razem na poważnie. Także jak ktoś sprzedaje swoja Julke 150/170 kuca to zapraszam na pw.
A tymczasem mam parę pytań do weteranów:
1) Jak jest różnica między silnikiem 1.4 TB 170 kuca vs 150 (chodzi mi o wersje poliftową)? Czy różni się to tylko softem i można to jakoś bez problemu zdjąć?
2) Prosiłbym o weryfikacje trzech samochodów jeżeli można:
a) ZAR94000007378627
b) ZAR94000007219917
c) ZAR94000007101047
Dziękuję z góry bardzo za wszystkie odpowiedzi!