8 alf bylo ;D
coraz bardziej sie rozwija, tlyko trzeba by bylo pozmieniac tych co zarzadaja
8 alf bylo ;D
coraz bardziej sie rozwija, tlyko trzeba by bylo pozmieniac tych co zarzadaja
slavol ktos chce nas pozmieniac ten gówiorz moj maly gadzina nasluchal sie na spocie i zobacz
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
podaj numery ja dalem 0698,0702,0719
719 i 720 są wg mnie najlepsze
Dzieki za spota milego jak zwykle![]()
Co do fotek fajne fajne, moze akurat ktoras przejdzie ;p
Myśle że Radek się nie obrazisz za tego fotografa hehe ale zdjęcia naprawde pierwsza klasa pełen profesionalizm
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
i jak Tomek wysłałeś nasze focie czytałem regulamin i chyba każdy sam musi wysłąć co??? wyślijmi moje focie co żonie pokaże co ją omija mail buszmeno@wp.pl
spoko jakos przeżyję buszmeno, ale jak powysyłaliście fotki to trzeba je było keszcze porządnie obrobić a nie tak na żywca.
---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 07:48 ----------
chłopaki ruszyłem już temat gokartów. postanowiłem, że przebieg imprezy zorganizuję sam bez kmonsultacji, co wyeliminyje wszelakie dyskusje i pomysły, z których zazwyczaj i tak nic nie wynika. jedno jest pewne załatwię tak żeby każdy uczestnik się porządnie najeżdził. jak będę miał konkretną kwotę od głowy i ofertę juz szczegółowo dopasowaną to napiszę co ona zawiera na kilku wątkach i forach tak żeby nikt nie czuł się pominięty. potem dopiero zaczniemy zbierać kasę i jak będą chętni to po wpłacie ustalimy dogodny dla wszystkich termin. także teraz poprosze o cierpliwość bo czeka mnie spotkanie ustalenia i negocjacje a to jak wiadomo trochę trwa. tak na zachętę powiem że podium puchary i szampan będzie:-) oczywiście bezalkoholowy hehe
pozdrawiam
No no zapowiada sie ciekawy temar ;p z tymi gokartami
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
A moze takie kolka ? http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...485096857.html ;p
ty najpierw zobacz albo szukaj alfy z takimi felgami zeby zobaczyc jak bedzie to wygladac
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 28-02-2011 o 16:42