nero kiedy ta skrzynia ma byc teraz jak cos to ta moja mozesz wziasc a jak przyjdzie tamta to mi ja dasz
nero kiedy ta skrzynia ma byc teraz jak cos to ta moja mozesz wziasc a jak przyjdzie tamta to mi ja dasz
ale twoja by nic ni pomogła bo kołnierz inny...juz zawiozłem im, dzis rano przyszła, tzn rano-o 11, jutro powinna bella byc jak dobrze pójdzie...o ile bedzie dobra, hehehbo jak wyjdzie ze nie to odpuszczam i nie robie nic wiecej, niech stoi sobie...:p
wariacji dosłownie mozna dostac...leca sobie ostro, umówiłem sie z nimi ze zdemontuja tą popsuta i alfiina bedzie czekac rozebrana na nową, a co do czego, dzwonie ze mam skrzynie i pytam sie czy zdjeta jest tamta to ze nie bo nie beda wyciagac dopuki nowa nie przyjdzie...gadanie jak z dziecmi...to im wczoraj rano zawiozłem i mieli zaczac wieczorem co do czego to zaczeli dzis a auto najpredzej w pon do odbioru, szok...czas chyba o nowym mechaniku pomyslec bo za bardzo tna z czasem, powinni sie trzymac danego słowa...
Witam panie Arku. Skrzynia widzę że doszła. Wczoraj opierniczyłem kolegę bo powiedział mi że wysłał we wtorek a wysłał w środę. Proszę powiedzieć w warsztacie żeby koniecznie wymienili uszczelniacze bo delikatnie się pocą na tej skrzyni. Skrzynia jest dobra i jeżeli coś im wyjdzie przy zakładaniu i ja się poddaje he he. Pozdrawiam. We wtorek jadę po Q4 do Niemiec .
bledy naprawione![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no i mamy za soba kolejny spocik3 155-tek, w warunkach serwisowych, hehepozdro
Koledzy, bordowa 155 na tablach NE i bardzo ładnych alu parkuje pod jednostką w Bwie, czy to któryś z was? ;>
niet...kolor podobny do mojej?kiedys ja widziałem nad jarem
No dokładnie, kolor jak twój i cerciarza. A felgi fajne, podobne do oryginałów ale jednak inne, wpadają w oko![]()
cerciarz ma ciemniejszą, wiem o jaka ci chodzi, z tego co jaakiedys widziałem to była nawet zadbana ale chyba bez lotki na klapie, nie pamietam teraz, felgi chyba miała jak ja teraz..., a ja sie czaje na czarne speedline, bo typowo bałe bedzie ciezko dotac...i 16cali oczywiscie