coś nam forum ucichło......
coś nam forum ucichło......
To ja mam pytanie dla ożywienia forumPablo, jaki masz kabel do podłączania laptopa do ECU?
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
sorki chłopaki że się podpinam pod pytanie, ale gdyby ktoś potrzebował to mam takowy kabelek na stanie: http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=...=40&prodid=304 i chętnie się podzielę![]()
@eilat1 czy kupiłeś ten kabel z tego sklepu do którego dałeś linka? Wysyłka do IR czy PL?
Jak go chyba muszę w końcu zakupic. Dwa dni temu drugi raz w tym miesiącu zapaliła mi się poduch (przez kable pod fotelami). Za podłączenie 15eu, tak więc trzeba zaopatrzyc się w kabel, tym bardziej że FES już od jakiegoś czasu jest na kompie!
Edit:
Kurcze na tej stronie kabel kosztuje 49zł, a koszt dostawy do IE 150zł
Trzeba wysyłac do PL![]()
Ostatnio edytowane przez richi102 ; 12-08-2011 o 14:36
richi102 kupiłem kabel od tego sprzedawcy ale przez allegro. wysyłka była do Polski a potem robiłem paczkę i wysyłałem do IRL kurierem, ale jeśli ci się nie spieszy z tym kabelkiem to siostra żony przylatuje do nas 10-ego września więc może Ci kabelek przywieźć... będzie taniej![]()
PS
jaką werscję masz FESa ? z licencją czy nie??
FESa mam 2.6 z licencją.
Co do kabla to jak najbardziej jestem za. Mogę poczekac na niego.
Tylko jak to zrobimy? Ty go kupisz na Allegro i się za wszystko rozliczymy przed wysyłką, czy ja mam go kupic i adres podac do siostry twojej żony i tobie wtedy tylko oddam za wysyłkę Athlone - Kilkenny?
Z góry dzięki eilat1 za pomoc w jego zakupie![]()
Ten kabelek co tobie podlaczalem to ELM bez przelacznika czyli tylko obsluga silnika
Ale jak wszystko pojdzie z planem to za jakis tydzien bede mial zestawik ELM+VAGKKL bez przelacznika ale z przejscowkami takze wszystko powinno isc
Dokladnie taki: http://allegro.pl/interfejs-fiat-alf...741465221.html
richi102
Nie ma problemu. Możesz kupić kabelek ii wysłać na adres siostry żony
jak już przybędzie na zieloną wyspę to jakoś się stykniemy, w końcu czas się poznać w realu![]()
eliat1 to wyślij mi dzisiaj, albo jutro na PW Imię, Nazwisko i dokładny adres Siostry Żony, a ja to zamawiam dzisiaj na Alledrogo.
Co do jego przekazania to tak jak piszesz, jak da radę to się gdzieś ustawimyi z chęcią bym zobaczył twoją Belle. Ten kolor mnie powala
Dzięki Robert za pomoc!!!
Pozdrawiam Rychu