Ciekawa rzecz: odpaliłem ponownie samochód i na start dostałem zapytanie czy przekopiować książkę kontaktów. Wcześniej trzy razy gasiłem i odpalałem, zero reakcji. Nie musiałem więc od nowa parować telefonu z kompem.
Co do folderów: mam kilka, jakoś z 10, ale wszystko chodziło i teraz też chodzi płynnie.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
no i daj mu chwile po rakim restarcie na boot i zczytanie/zindeeksowanie calego pedrivea,.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Nie wiem czy gdzieś to było ale sam się długo naszukałem (na tym forum również) informacji skąd pobrać ten cholerny język polski.
I w końcu znalazłem!
Link: blueandme.net/resources/download/APPLICATIVI/Cambio_Lingua/Page/Html_Lingue/index_en.html
Szanowni,
troszkę motam się z pewną dolegliwością... otóż mianowicie w mojej belli (rocznik 2011) padło mi CD radioodtwarzaczu (z mp3). Udało mi się w końcu dorwać radyjko z mp3, ale niestety nie jest to rocznik 2011, tylko rok starsze. No i teraz po podłączeniu CD mam, ale MP3 nie działa jak po przednio, bo nie da rady przerzucać utworów z panelu radia, a tylko z kiery, a ponadto w czasie korzystania z mp3 na wyświetlaczu radia nie pojawia się nic poza nazwą Media Player (mimo, że w ustawienia wybrane jest tytuł utworu). Myślicie, że to się nie dogada z moim modułem B&M i pozostaje mi znaleźć radio z 2011? (mission impossible). Próbowałem przełożyć sam moduł CD no ale wiadomo jak to u Włochów... przecież nie pasuje...
Witajcie
czy jest ktoś z Warszawy kto mógłby mi pomóc i sparowac telefon z radiem (Blue&Me) ? 45stron czytania ...no sory nie dam rady
pacjent to Brera 2010rok (mam ją od 2 dni) i telefon Samsung s10e
zapłacę szelestami, piwem lub słodyczami
z góry dziękuje
http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx
wyswietla mi się tylko niebieski ekran, nie otwiera się juz ta strona czy to umnie problem?