widziane pod polibuda w katoowicach dziś
156 czarna na kolach TI
156 srlebrna
i
145 na blachach SBL
pozdrawiam
widziane pod polibuda w katoowicach dziś
156 czarna na kolach TI
156 srlebrna
i
145 na blachach SBL
pozdrawiam
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 145 zna forumowych ramkach i rejstracji SBI widzianego na barborce cieszynskiej w ustroniu,
pozdro dla KamilloV8 wyjezdzajacego od swojej pani w bąkowie ok 2 h temu. ps. jeden xenon Ci nie świeci
pozdrowionka dla czarnej 156 widzianej w pt 18ego ok 14 30 w centrum praktycznie kóz, ja światełka Ty łapka![]()
a ja pozdrawiam wlasciciela/ki bialej gulietty na tablicach "s0bella", rejestracja rzuca sie w oczy.
hehe nie widziałem żadnej alfy wtedyale człowiek odstawi na weekend autko do mechanika, jedzie do pracy autobusem i od razu jak pomyka spacerkiem przez miasto spotyka alfy. Pozdrawiam koło kauflandu przed 14stą 147 panią? która wjezdzała od Neste, a zaraz potem pana w 156 SW
obie na SCI.
Ps. Socik, co do ksenona to wiem, że nie świeci lecz byłem już u 2 elektryków to jeden z nich załamał ręce i stwierdził, że trzeba zderzak wyciągać a drugi ustawił mi termin na 14 dni później... szukam przyczyny czy spalił się palnik czy nie ma gdzieś styku, co by nie kupować niepotrzebnie żarnika nowego
Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 21-11-2011 o 10:33
pozdro dla zamyslonego kierowcy oramkowanej 156 na blachach SBI widzianego wczoraj ok godz. 14.30 w Brodach przed Kalwaria. Machałem ale kierownik nie widział![]()
Today we are living our future memories..
Kamil napewno niewidziales alfy bo ja jechalem z kumplem Hujdajem takim z ledami w zderzaku;p ja wczoraj tankowalem do siebie wiec za kierownica niesiedzialem;p