Pozdrawiam szablistę z czarnej 156SW, zaparkowanej pod C1@PWr.
Pozdrawiam szablistę z czarnej 156SW, zaparkowanej pod C1@PWr.
Ja pozdrawiam Alfaholika machającego mi ok 20:00 na granicy Wrocławia i Radwanic z ciemnej belli (chyba 159tki) na blachach DW - jechałam w stronę Siechnic/Oławy z mężem czarną 156tką na blachach DWR ; nie zdążyłam odmachać, - przepraszam.
Pozdrowienia dla 145 w kolorze rosso z białym felunkiem na blachach DW ..... widzianej po 20:00 w Polczynie-Zdroju na "przelotówce" w okolicy sygnalizacji świetlnejTroszkę ograniczona widoczność była, ale zauważyłem w ostatniej chwili
Niestety niezbyt dokładnie, więc nie wiem czy miała klubowe ramki
![]()
a Ja pozdrawiam wszystkich Alfisti ,których dzisiaj mijałem na trasie Groblice - Wrocław , Wrocław - Groblice. Jechałem czerwonym Mito mojej żony ,odzew był znikomy ale ramek też mało a może Mito się nie liczy
.Auto na tabliczkach Mia Giulia
![]()
Widziany dzisiaj Dawid_S za Głogowem.
Pozdrawiam
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
A ja pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 156-tki zaparkowanej wczoraj w Łagiewnikach przy światłach na skrzyżowaniu krajowej 8-mki z drogą nr 384 na Dzierżoniów![]()
Wczoraj widziana czarna 156 GTA SW, na szprychowych speedline'ach (wspominam o tym, bo większość GTA kojarzy z dużymi telefonami). Kierownik stał na skrzyżowaniu obok kłodzkiej galerii. Tablice DW. Ktoś kojarzy może furę?
Ozzy całkiem możliweJa okazyjnie bywam w tamtych rejonach więc mogłam wcześniej na auto nie zwrócić uwagi
Tak czy siak kolor ma ciekawy
![]()