Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156SW na SJ widzianej rano przed 8 w Chełmie Śl.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156SW na SJ widzianej rano przed 8 w Chełmie Śl.
Pozdrawiam kierowcę 159 SW, prawdopodobnie na ramkach skręcającego w Gliwicach pod basen Olimpijczyk.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrawiam kierownika 156 fl która by dzisiaj do mnie prawie wjechała w pruchnej na skrzyżowaniu koło szkołyłapki były
Pozdro dla czarnej poliftowej 147 na blachach KOS, która była widziana ok. 2-3 w nocy na rondzie w WadowicachKolega poleciał w strone Bielska.
Pozdrowienia dla Kolegi z ciemnej 156, mijanego dziś na obwodnicy kieleckiejPomachane-odmachane ;]
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej dzisiaj w NS o 14 na ul. lwowskiej![]()
Pozdrowienia dla kierownika GT widzianej dziś o 16 na Rondzie Ofiar Katynia w Krakowie![]()
Pozdrawiam 2 czarne Belle 159 (KOS... i KR...) mijane dzisiaj w Oświęcimiu koło 11 - łapki były, a także panów władzów również w 159 - bez łapek![]()
a ja pozdrawiam dwie piekne czarne 159 dzis w bb na skrzyzowaniu przy dworcu pkp, kolo godz, 14:15, do tego za nimi czarna dżulka i z naprzeciwka srebrna 166, nie wiem na jakich blachach bo w szoku bylam ze tyle naraz w jednym miejscu Alfekcombo
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
No to kierowniczkę srebrnej 156 która ok 16.10 wpuściła mnie jak chciałem wyjechać od cmentarza na Alejach i chwilę potem dla kierownika/kierowniczki też srebrnej 156 ale już fl na rondzie na środku Alei w DGpozdrawiam
![]()