Wczoraj ok. 1 w nocy (czyli w zasadzie dzisiaj...) na wjeździe na most Pionierów od strony Dąbia stała ciemna 146... Niestety w trakcie wciągania na lawetę![]()
Wczoraj ok. 1 w nocy (czyli w zasadzie dzisiaj...) na wjeździe na most Pionierów od strony Dąbia stała ciemna 146... Niestety w trakcie wciągania na lawetę![]()
Franek w piątek ustrzelilem cię na parkingu podziemnym w galaxy.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Hehe, to nie mnie widziałeś, tylko moją ładniejszą połowę![]()
Ja w tym czasie byłem na poziomie 0 srebrną Jettą i testowałem silnik TSI
PS. Nie wiem czy już widziałeś, ale Sczaniecka w kierunku Wilczej jest od wczoraj otwarta (ciekawe tylko czy to tak ostatecznie...), więc może nie będziesz musiał ganiać belli "dołem" w drodze do pracy![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Co do silnika TSI to można powiedzieć tylko jedno - jest kur... szybkiZ pojemności 1,4 wyciśnięto 160 KM i 240 Nm, co naprawdę pozwala zwijać asfalt pod kołami - 8,5 sek. do "setki" robi wrażenie! Gdyby nie fakt, że to VW to kto wie czy bym się nie przerzucił na benzynę
Faktycznie przyłapałeś mnie na jeździe bez światła na dole RobotniczejŻarówkę wymieniłem jeszcze tego samego dnia, żeby sobie jeszcze więcej wstydu nie narobić
A na Sczanieckiej uważaj na dwie wyrwy na światłach przy radarze (w stronę Wilczej) - ja z tej radości ich w nocy nie zauważyłem i zaliczyłem obie... Aż mi utwór w CD przeskoczył!
Dziś widziałem piękną 156 w sedanie na ładnych 17'' z 147ki, autko widziane w zdrojach koło Lotosa machnąłem ale nie wiem czy był odezw![]()
Pozdro dla Pana w błękitnej 156'tce widzianego dzisiaj przy szpitalu w Zdrojach ok. godz 16:30 - Pomachane - odmachane
Tak z ciekawosci, czy ktos z forum czasami nie zamieszkuje w okolicy Grodzkiej/Wyszynskiego i jest posiadaczem czarnej 166?
Dziś, Chojna ok 17:40 pod intermarche czarna 146 na klubowych ramkach.