Napisał krusz ja też będę a i alfa trochę zmieniła wygląd :p 17" ?? "d
Ja też tym razem już będę :-)
Mnie niestety nie będzie w tym tygodniu, ale mam nadzieję że ustalicie coś ciekawego na majówkę za tydzień
-= Alfa Romeo 145 JTD `99 NERO=- Cuore, on Facebook Cuore.pl
Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez
Napisał Lcs Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez Łukasz GRATULACJE !! Kolejna Alfistka nam się urodziła
Napisał Lcs Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez Najserdeczniejsze gratki i ucałowania Łukasz Piękna, słodziutka Juleczka!!
Napisał Lcs Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez Serdeczne gratulacje Lukasz
Gratulacje !!!, no i imię idealne dla przyszłej Alfistki
Napisał Lcs Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez Yeah!! Serdeczne gratulacje Łukasz, jest prześliczna
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo GT 1910 JTD | Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva
Napisał Lcs Juleczka jest z nami!!! Ma nieco ponad 3kg i mierzy 49cm oraz ma full punktow! Mama dochodzi do siebie, tata tez Gratki Szczęścia. Teraz czekamy na Romeo
Zobacz tagi
Zasady na forum